Showbiz

Daniela Gyorfi, platita pentru a dansa

Daniela Gyorfi a avut, in urma cu o saptamana, o experienta orecum magulitoare. Un admirator i-a oferit 100 de euro doar pentru un dans, povesteste Cancan.

Blonda si iubitul ei, George Tal , se aflau in Italia, unde au sustinut mai multe spectacole in cateva discoteci din Brescia . Intre doua cantari, Daniela s-a retras in spatele scenei sa se odihneasca si a avut surpriza sa vada cum clientii clubului ii cereau voie lui George sa o invite la dans.

"Mi s-a parut incredibil. Nimeni nu a avut curajul sa vina direct la mine. Nu am vazut nicaieri atata bun-simt si am umblat prin multe locuri. Oricum, stiind ca sunt obosita si am nevoie de o pauza, George i-a refuzat politicos. Unul dintre ei, insa, nu s-a oprit aici. S-a intors si i-a oferit bani ca sa-l induplece", a marturisit Daniela.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare