Showbiz

#Daniela Gyrofy # vedete sport #vedete dieta

Daniela Gyorfy la 49 de ani! Cate operatii a facut ca să arate așa

Are aproape 50 de ani si recunoaste ca nu-i mai este la fel de usor sa se mentina in forma. Daniela Gyrofy face parte din vedetele cu vechime din showbizul romanesc, care au invatat sa-si accepte varsta si sa duca un stil de viata care sa le ajute sa arate bine pe scena cat mai mult timp. Care este secretul cantaretei?

Sauna la temperaturi greu de imaginat, sport, o dieta sanatoasa. Si mai putin bisturiu. Acesta este secretul Danielei Gyorfi. Aceasta spune ca nu si-a facut atatea speculatii estetice cate s-au speculat, dar a avut cateva interventii care au ajutat-o sa isi ridice pielea fetei, astfel incat sa arate mai tanara. 

"Pielea mea a cam îmbătrânit de la solar, de la vârstă.... Am 49 de ani nu mi-am ascuns niciodată vârsta. Un minut la -180 de grade, este vorba de criosauna, e super tare. E chiar ok, la -180 de grade am crezut că mor. Este indicat să se facă în fiecare zi. Avem ca artişti o meserie care îşi spune cuvântul. Dar, pot să arăt bine, să mă simt bine, dacă ai 50 nu poţi să arăţi ca la 20, dar trebuie să ai grijă de tine, de cum arăţi. Am făcut o greşeală, am avut o operaţie la nas şi mi-am injectat grăsime sub ochi, dar eu nu mi-am făcut atâtea operaţii pe câte se spune", a declarat Daniela Gyorfi la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare