Showbiz

#stefan banica jr #dansez pentru tine #showbiz #emisiune pro tv

Decizie incredibila a Pro TV. Ce emisiune celebra iese din grila

Show-ul "Dansez pentru tine" nu va mai fi difuzat. Conducerea Pro TV a renuntat la aceasta emisiunea dupa mai bine de opt ani, din cauza problemelor financiare. In nou grila de programe, show-ul a fost deja eliminat, iar acum producatorii cauta o solutie pentru o noua emisiune, mult mai ieftine.

In presa circulau de cateva saptamani zvonuri ca Stefan Banica Jr va renunta la emisiunea care i-a adus o notorietate nebanuita, iar aceste zvonuri este foarte posibil sa defina oficiale odata lansarea unor alte supozitii referitoare la show-ul care a adus Pro TV recorduri de audienta. Astfel, se pare, ca Pro TV a eliminat cu totul din grila show-ul "Dansez pentru tine", dupa cum au marturisit surse din trust pentru libertatea.ro. Show-ul a avut in mai bine de 8 ani 14 editii si toate au fost un succes. 

"Pe vremea asta trebuiau alocati banii pentru producerea sezonului 15, dar, din cauza lipsei fondurilor, s-a luat decizia ca show-ul sa nu mai fie produs. Emisiunea va fi inlocuita cu o alta productie, probabil una fara nume mari, cu angajati din PRO, realizata, fireste, cu cheltuieli minime. Ne-am luat adio de la «Dansez»...", au dezvaluit surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu.

CITESTE SI: 3 vedete cumintite. Iata ce li s-a intamplat!
Horia Brenciu, tarife fabuloase! Iata cat castiga artistul
20 de lucruri pe care le gandesc barbatii despre femei

Grila Pro TV s-a modificat deja destul de mult de la plecarea lui Adrian Sarbu. Astfel, Vocea Romaniei l-a pierdut pe juratul Brenciu, iar show-ul s-a transformat in Vocea Copiilor, un format care va avea o concurenta deja consacrata in Next Star de la Antena 1. De asemenea, Loredana si sotul ei, piese importante in imperiul Pro, si-au gasit proiecte la televiziuni concurente.


Sursa foto: clicksud.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare