Showbiz

#stefan banica #showbiz #cristian boureanu #lucian viziru #datorii vedete #Adi Sina

Dator vandut. Vedete care risca sa piarda tot din cauza ratelor neplatite

"Banii vin, banii se duc" spun versurile unei celebre melodii populare. Iar vedetele stiu pe pielea lor prea bine asta. Castiga bani frumosi din spectacole si din concerte, insa intr-un final ajung sa ia si bani cu imprumut, pe care nu mai reusesc sa ii plateasca. Iata cateva celebritati care s-au indatorat peste masura.

Adi Sina, pe cale sa-si piarda masina

Sursa foto: enational.ro

Cantaretul Adi Sina este executat silit de societatea de la care a luat in urma cu cativa ani o masina de lux. Urma sa o plateasca in rate, insa se pare ca artistul a "uitat" sa mai achite creditul, astfel ca firma l-a dat in judecata pentru a-si recupera prejudiciul. Instanta a decis, fara cale de atac, executarea silita a bunurilor artistului, potrivit cancan.ro.

CITESTE SI:

Uita de vopseaua pentru oua! Decoruri naturale pentru simbolurile Pastelui 

7 vedete care sufera de boli incurabile


Valentina si Cristian Boureanu, executati silit

 

 

Sursa foto:mondenonline.ro

Datoriile au lovit crunt si in bugetul cuplului Pelinel-Boureanu, care a anuntat recent ca divorteaza. Atat Valentina, cat si Cristian s-au imprumutat peste 6 milioane de euro la mai multe banci. Afacerile nu le-au mai mers bine, motiv pentru care nu au mai reusit sa plateasca ratele mari. Asa se face ca la sfarsitul anului trecut au fost emise mai multe titluri de executare silita a unor proprietati. Gurile rele speculeaza acum pe marginea separarii celor doi si spun ca, de fapt, la mijloc ar fi doar o intelegere financiara menita sa "stearga" din datorii.

Lucian Viziru are conturile blocate din cauza datoriilor


Sursa foto: ziarulatac.ro

Fostul solist al trupei Gaz pe foc s-a aflat intr-o situatie de-a dreptul jenanta in urma cu mai bine de un an. Cantaretul s-a trezit cu conturile blocate si cu bunurile puse sub sechestru din cauza unui credit de 180.000 de euro pe care il luase de la banca si pe care nu mai reusise sa il plateasca. Viziru traieste acum in Germania, unde este instructor de tenis.



Stefan Banica, credit de 1,7 milioane de euro

Sursa foto: realitatea.net

Cantaretul Stefan Banica Jr. s-a imprumutat in urma cu sase ani pentru a incepe lucrarile de construire a unui bloc de 10 etaje.1,68 de milioane de euro a obtinut Banica de la banci, insa se pare ca banii nu i-au ajuns sa ridice si sa finiseze in totaliltate imobilul. Cu toate acestea, trebuie spus ca doar concertele din preajma Craciunului aduc in conturile cantaretului aproximativ 500.000 de euro.

Sursa foto: cronicaromana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare