Showbiz

#catalin dezbracatu #cronica carcotasilor #serban huidu #showbiz #mihai gainusa #vedete intern

De ce au plecat Mihai Gainusa si Catalin Dezbracatu de la "Cronica Carcotasilor": "Serban nu era capabil”

Mihai Gainusa si Codrut Keghes nu mai fac parte din echipa "Cronicii Carcotasilor". Cei doi au parasit echipa, insa raman la Prima TV, unde vor realiza din toamna o alta emisiune de divertisment.

"Nu se mai regaseau"

Decizia a fost anuntata initial pe Facebook de Serban Huidu, fost prezentator al "Cronicii", dar care s-a retras de la pupitru in urma accidentului de masina pe care l-a provocat in 2011, el ramanand unul dintre realizatorii emisiunii. "Mihai Gainusa si Dezbracatu' au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: "Nu se mai regaseau"! Probabil vor urma si altii sau nu... Raman anii de munca, ideea si o emisiune care incearca sa mearga mai departe! Daca va reusi voi decideti! Le multumesc in numele tuturor colegilor (nu putini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut si pentru anii frumosi petrecuti impreuna si le urez succes!", a scris Serban Huidu pe Facebook.

La scurt timp, a venit si replica lui Mihai Gainusa, pe acelasi site de socializare. "Am decis sa parasesc Cronica Carcotasilor. De la TV. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea", a scris Gainusa.

Citeste si:

Bianca Dragusanu are probleme mari! Cine a dat-o in judecata!

Gata! Se stie juriul "MasterChef"! Ce sanse crezi ca au cei 3 in fata juratilor de la "Hell’s Kitchen"?

Sexy-romancele care i-au cucerit pe straini. Romanii abia daca le cunosc!

Carcotasul vorbeste deschis despre problemele aparute in ultima perioada. "Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aiba unde lucra in continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil. Am scris si am prezentat aceasta emisiune 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotriva, mi s-a reprosat inclusiv ca am adus un preot in platou. Am incheiat o etapa din cariera mea si le multumesc inca o data celor care au crezut in mine in tot acest timp", a mai spus Mihai Gainusa.

Contactat de paginademedia.ro, carcotasul a nuantat afirmatiile: "Am primit un SMS de la Serban, in care ne spunea sa ne gandim bine, ca ori Cronica va continua la alta televiziune, ori va deveni istorie. Ne-a spus si ca fiecare din noi, peste vara, ar trebui sa-si caute de lucru. Eu am decis sa nu mai fac parte din Cronica. Acolo este o atmosfera in care se poate face foarte greu divertisment."

Mihai Gainusa si Codrut Keghes vor continua sa lucreze la Prima TV, insa in cadrul unui proiect nou. "Voi face o noua emisiune, tot de satira, pentru grila de toamna. Nu imi este usor deloc. Sunt 14 ani in care am muncit la emisiunea Cronica Carcotasilor", a mai spus Mihai.

Sursa foto: paginademedia.ro, click.ro, niculaebogdan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare