Showbiz

#steve jobs #carmen electra #jim carrey #showbiz #nadine #vedete intern #vedete extern #vedete fara casa

De pe strada, in lumina reflectoarelor! 5 vedete care nu aveau adapost inainte de celebritate

Povestile de viata ale vedetelor ne lasa de multe ori cu gura cascata. Multe celebritati sunt modele de urmat pentru oamenii de rand, care vor sa cunoasca succesul, insa adesea ascund trecuturi cu multe lipsuri. Iata cinci vedete care nu aveau nici macar unde sa locuiasca inainte sa devina cunoscute.

Nadine

Sursa foto: tvmania.ro

Frumoasa artista a copilarit la un camin de copii din Bucuresti, dupa ce mama ei a murit, atunci cand ea avea doar 6 ani. Desi o sursa a declarat ca povestea nu este adevarata, Nadine nu a confirmat niciodata spusele acesteia. Artista a recunoscut insa ca viata la orfelinat a fost una dura. Mancarea era putina si trebuia sa se bata pe ea, ingrijitorii se purtau foarte urat si fetele erau pline de paduchi. Dupa ce a scapat de viata din caminul pentru copii abandonati, Nadine a lucrat ca dadaca, ospatarita si curier. Cu banii stransi a urmat cursurile unei scoli de actorie, iar astazi cocheteaza cu actoria, dar si cu muzica.

 

CITESTE SI:

S-a dovedit stiintific: curele de slabire sunt deprimante
Partile bune ale nudismului:  peste 200 de avantaje!
Ce efecte nebanuite au mesele in familie asupra copiilor

Jim Carrey

Sursa foto: theguardian.com

Mult mai celebru decat Nadine, Jim Carrey a avut o copilarie grea. Singura sursa de venit pentru el si cei trei frati ai sai era salariul tatalui. Dupa ce acesta si-a pierdut slujba, au fost nevoiti sa locuiasca intr-un camion. Pentru a-si ajuta familia, actorul s-a angajat ca om de serviciu la varsta de 15 ani si a parasit scoala. Astazi, Jim Carrey este unul dintre cei mai cunoscuti actori de comedie de la Hollywood.

Jennifer Lopez

Sursa foto: guardianlv.com

 

Frumoasa cantareata a suferit mult pentru pasiunea ei. Pentru ca nu avea unde sa locuiasca, Jennifer dormea in studioul de dans. Dorinta de afirmare si munca sustinuta au transformat-o dintr-o persoana fara adapost intr-o vedeta internationala, primul pas fiind un rol in filmul “In Living Color”.

Steve Jobs

Sursa foto: cnn.com

Fondatorul Apple nu a fost dintotdeauna bogat. In timpul facultatii a realizat ca taxele pe care le platea erau prea mari pentru ceea ce i se oferea si a hotarat sa renunte la studii. Odata cu abandonul facultatii a pierdut si locul la camin, iar, pentru a nu ramane pe strazi, dormea in camerele prietenilor sai. Pentru cativa bani in plus, Steve Jobs returna sticle de Coca-Cola.

Carmen Electra

Sursa foto: picsndquotes.com

Dupa ce iubitul ei i-a furat banii, frumoasa actrita nu si-a mai permis o locuinta. Norocul ei a fost ca a avut ocazia sa plece in turneu cu cantaretul Prince, iar lipsa adapostului nu a fost o problema atat de mare. Rolurile din “Baywatch” si “Single Out” i-au deschis drumul catre actorie, iar de atunci banii nu au mai fost o problema.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare