Showbiz

# catalin botezatu bamboo # victime bamboo # incendiu bamboo #club bamboo

Declaratia socanta a lui Catalin Botezatu, actionar Bamboo, despre incendiul care a distrus clubul

Clubul Bamboo a ars in totalitate in aceasta dimineata, in urma unui incendiu cu cauze necunoscute. Martorii spun ca se fuma in club, iar fiecare sticla de sampanie scumpa era insotita la servire de artificii aprinse. Cu toate acestea, unul dintre actionarii clubului, designerul Catalin Botezatu are o alta ipoteza despre cum a luat foc cunoscutul local.

Numele lui Catalin Botezatu este legat de multi ani de Clubul Bamboo, desi in ultimul timp cel care apare ca patron este Joshua Castellano. Acesta din urma se afla de altfel in club atunci cand a izbucnit incendiul si a incercat sa-l stinga. 

Catalin Botezatu nu exclude posibilitatea ca focul sa fi avut ca si cauza o mana criminala, dat fiind locul unde a izbucnit, pe un hol. 

Pe de alta parte, localul functiona fara autorizatie din partea ISU, doar in baza unui aviz, lucru care a atras numeroase amenzi. Cu toate acestea, autoritatile nu au considerat necesar ca locatia sa fie inchisa. 

O alta problema la care se asteapta explicatia este de ce clubul a ars in totalitate, in ciuda interventiei rapide a pompierilor si a personalului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului