Showbiz

#andreea marin #showbiz #adriana bahmuteanu #scandaluri vedete #vedete intern #vedete extern

Declaratii acide, scandaluri si violenta! Iata cele mai nebunesti 5 casnicii ale vedetelor

In lumea showbizului, sunt putine casniciile despre care presa nu a scris macar un articol. Unele casnicii, insa, s-au remarcat prin scandaluri, declaratii revoltatoare sau chiar batai.
 
 
Casnicia dintre Stefan Banica si Andreea Marin s-a incheiat cu scandal, dupa ce “Zana” si-a acuzat sotul de infidelitate. Motivul adevarat ar putea fi, insa, mult mai serios. Din spusele Andreei, fostul sot ar fi lovit-o, fapt care ar fi determinat-o sa rupa casnicia, dar si sa se implice in numeroase campanii impotriva violentei domestice. Declaratiile prezentatoarei nu au fost confirmate de Stefan si nici nu au fost probate, astfel ca despartirea celor doi nu poate fi pusa pe seama violentelor. Ramane, totusi, un semn de intrebare cu privire la adevarul din spatele declaratiilor Andreei.

Cea mai spectaculoasa casnicie din showbizul autohton, cea dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, a oferit mai multe episoade spectaculoase de-a lungul timpului. Divorturile si impacarile numeroase dintre cei doi soti au oferit presei declaratii incendiare. De la bataile cu pliciul de muste pana la declaratiile de dragoste in direct, Adriana si Silviu au dat presei mondene multe subiecte de discutat.

Nici vedetele de la Hollywood nu se lasa mai prejos cand vine vorba despre casnicii iesite din tipar. Excentricul actor Charlie Sheen a fost casatorit de trei ori, iar in ultimele doua mariaje a iesit in evidenta prin faptele sale. Pe cea de-a doua sotie a dat-o afara din casa, iar pe a treia a amenintat-o cu cutitul chiar in ziua de Craciun. Cu toate astea, Charlie Sheen se pregateste de a patra casatorie, cu fosta actrita de filme pentru adulti, Brett Rossi.

Cantaretul Ozzy Osbourne a avut si el parte de momente nebune in casnicie. In 1989, el a incercat sa isi stranguleze sotia, pe Sharon, cu care inca este casatorit si astazi. Dupa incident, cantaretul a declarat ca regreta intamplarea si a fost iertat de catre sotie, dovada fiind cei 32 de ani de casnicie ai lor.

Multe femei ar considera romantic gestul iubitului de a le mentiona in versurile unei melodii. Fosta sotie a lui Eminem, insa, face exceptie de la aceasta regula. Considerand ca in versurile melodiei cantaretul spune ca vrea sa o omoare, atitudinea ei este de inteles. Dupa o casnicie plina de scandaluri si doua divorturi, cei doi au hotarat ca este mai bine sa mearga pe drumuri diferite.

CITESTE SI:

Intamplari hazlii. 5 vedete confundate cu dictatori, actori celebri sau cu cersetori

Oana Roman, sexy in costum de baie in Santorini

Cum sa porti cu stil rochia babydoll. Iata 6 modele de senzatie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare