Showbiz

#moarte denisa raducu # denisa raducu #cancer vedete

Detalii socante despre moartea Denisei Raducu. Cat a suferit!

Moartea Denisei Raducu, o tanara cantareata in varsta de doar 27 de ani, a induiosat o tara intreaga. Rapusa de cancer, ea a ramas doar o umbra a tinerei vesele pe care o stia toata lumea. Autopsia acesteia dezvaluie detalii socante despre starea ei de sanatate si conditiile in care si-a dat ultima suflare.

Jurnalista Mara Bănică a dezvăluit, potrivit romaniatv.net, că medicul legist a avut parte de un șoc la autopsia Denisei Raducu. Decesul a fost consemnat pe hârtie la ora 4.00. "Îmi spunea legistul că în viața lui nu a autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută decât Denisa. Ea ajunsese să aibă 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pastă”, a mai spus jurnalista Mara Bănică.

Cântăreața, care a fost diagnosticata cu cancer la ficat, vomita, regulat, cantități semnificative de sânge, așa cum s-a întâmplat și în ultimele zile din viața sa. După un astfel de episod, artista a intrat în comă, au dezvăluit surse medicale potrivit sursei citate. Duminică dimineață, în jurul orei 4.00, când familia a chemat ambulanța, ea a fost găsită în stop cardio-respirator, iar personalul medical nu a făcut decât să constate decesul, după o manevră de resuscitare rămasă fără rezultat. Cu câteva ore înainte, artista a apucat să rostească doar câteva cuvinte, în prezența celor apropiați, care o vegheau. “Vă iubesc pe toți”, le-a spus aceasta, potrivit romaniatv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare