Showbiz

# maria busuioc # fiica costel busuioc #x-factor #costel busuioc

Drama familiei Busuioc. Cum a ajuns Maria sa lupte pe scena pentru intoarcerea tatalui ei acasa

Maria Busuioc a urcat vineri pe scena X Factor si a devenit instant favorita tuturor. Increzatoare in talentul ei, tanara de 18 ani spune ca are o relatie excelenta cu tatal ei, pe care isi doreste sa il aduca acasa. Costel Busuioc este plecat intr-un turneu de ceva timp, iar cei patru copii ii simt lipsa. Poate ca premiul de 120.000 de euro il va readuce in Romania, daca Maria il va castiga.

"Tata este în America. M-am obişnuit cu lipsa lui, dar mă simt foarte norocoasă. Nu îmi este doar tată, îmi este şi prieten. Vorbim foarte deschis anumite lucruri. Iniţial nu i-am zis că vin, şi a fost puţin şocat. Mi-a zis să nu mă uit la o persoană anume. Vreau să merg pe urmele lui, dar cu paşii mei", le-a declarat Maria celor patru juraţi. 

La final, prestaţia ei a fost excelentă, însă cei patru juraţi au lăsat-o să se evalueze singură. "Există două variante: ori am cântat frumos, ori am cântat frumos", a zis Maria, foarte sigură pe calităţile ei.  "Ce ai cântat tu... este un fel de film", i-a zis Carlas Dreams. Maria a primit într-un final patru de DA si se numara printre favoritele la castigarea marelui premiu. 

Tatăl ei, Costel Busuioc, un muncitor român aflat în Spania, a devenit cunoscut în toată lumea după ce în 2008 a câștigat concursul ”Hijos de Babel” cu vocea sa de tenor. În urma competiției, românul, care până atunci lucra ca zidar pentru a-și întreține familia numeroasă, a primit un premiu de 100.000 de euro, a încheiat un contract cu o casă de discuri și a început să călătorească în toată lumea pentru a cânta operă, scrie click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului