Showbiz

# logodna elena udrea #elena udrea

E oficial! Iata ce inel de logodna a primit Elena Udrea

Se zvoneste deja de doua luni ca Elena Udrea se pregateste de nunta, dar pana acum nu a existat o confirmare. Zilele acestea, confirmarea a venit. Elena Udrea are pe deget un inel nou, de logodna, semn ca Adrian, iubitul mai tanar, a facut pasul cel mare. 

Elena Udrea a ieşit în oraş cu iubitul ei, iar pe mâna ei stângă putea fi văzut un al doilea inel, asemănător unei verighete, pe lângă cel mai vechi pe care îl purta fosta deputată. Iată dovada că Elena Udrea a fost, în cele din urmă, cerută oficial de soţie de Adrian Alexandrov, sustin reporterii de la cancan.ro.

De altfel, cei doi par sa se pregateasca intens sa treaca la un alt nivel al relatiei. Elena Udrea de curand a fost vazuta la o clinica ce trateaza si probleme de fertilitate, iar in presa mondena au aparut informatii cum ca aceasta ar face dja un tratament pentru a ramane insarcinata cat mai curand. Elena Udrea are 43 de ani, iar Adrian Alexandrov are 32 de ani. Cei doi formeaza un cuplu de aproape un an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului