Showbiz

#stefan banica #pepe #showbiz #bianca dragusanu #vedete intern

Editii speciale de Paste. Stefan Banica se intoarce, insa nu la Pro TV

"Odata-n viata", de la TVR1, "Dansez pentru tine", de la Pro TV, sau "Neatza cu Razvan si Dani", de la Antena 1, sunt doar cateva dintre emisiunile care vor avea editii speciale in prima zi de Paste. Iata care sunt vedetele pe care le vei putea urmari duminica la principalele posturi de televiziune.

Stefan Banica, la TVR 1

Stefan Banica Jr a acceptat propunerea de a aparea la TVR 1, in editia speciala de Paste a emisiunii "Odata-n viata", de la 21.10. Morosan, oltean si moldovean, acestea sunt ipostazele in care fosta vedeta Pro TV va aparea la televiziunea nationala. Alaturi de Banica vor mai participa Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu si grupul Iza din Maramures. Stefan le-a mai pregatit telespectatorilor si un moment savuros interpretat impreuna cu actrita Emilia Popescu. "A fost o experienta inedita, am cantat muzica populara, folclor autentic, am imbinat actoria cu muzica si muzica mea cu folclorul. Am dansat, am ras, m-am distrat si sper ca aceasta voie buna sa intre si in casele romanilor in seara sfanta de Paste si sa le descreteasca fruntile", a declarat Stefan Banica imediat dupa incheierea filmarilor.

CITESTE SI:

Vedetele obsedate de imaginea fostelor iubiri

Noi vesti de la medicii lui Michael Schumacher despre externarea pilotului

Victor Slav si Bianca Dragusanu, la Pro TV

Emisiunea "Dansez pentru tine" se va transforma in seara de Paste in "Minunea dansului", o editie speciala care va reuni cateva vedete care au acceptat sa danseze gratis in scopuri caritabile. Pe langa perechile din concurs, pe ringul de dans isi vor mai face aparitia Iulia Vantur si Victor Slav, alaturi de Bianca Dragusanu. In emisiune sunt invitate si Mihaela Radulescu si Vica Blochina. Cea din urma va dansa impreuna cu fiul sau, Edan.

Pepe si Andreea Balan, la Antena 1

In prima zi de Paste, Razvan si Dani le vor da trezirea romanilor abia la ora 11.00, cu o editie speciala "Neatza la tara". Delia, Andreea Balan, Celia, Dj Sava si Andreea, Pepe, Daniela Gyorfi, Petrica Matu Stoian si Constantin Enceanu se vor numara printre invitatii speciali ai editiei din dimineata de Paste.

Horia Tecau, la "Vrei sa fi milionar?"

Si tot de Paste, Horia Tecau este invitatul special al lui Virgil Iantu, prezentatorul emisiunii "Vrei sa fii milionar?", de la Prima TV. Tenismanul va concura pentru a ajuta o eleva talentata care are nevoie de sustinere financiara pentru a participa la concursuri nationale si internationale.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului