Showbiz

#kate middleton #printesa camilla #casa regala britanica #reputatie #casa regala #showbiz

Ele sunt femeile care strica reputatia celebritatilor cu sange albastru

Femeia este oglinda barbatului, de aceea, mai ales cand e vorba despre membrii caselor regale atentia trebuie sa fie maxima atunci cand ies in lume alaturi de consoarta. Si asta pentru ca nu o data s-au ales cu imaginea sifonata de pe urma femeilor alaturi de care traiesc.

Sotia Printului Charles, alcoolica?

Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, nu pare sa aiba o viata prea linistita alaturi de sotia sa, Camilla. Tabloidele au speculat zilele trecute faptul ca Printul ar fi venit in Romania tocmai pentru a scapa de crizele de nervi ale nevestei, mare amatoare de bauturi alcoolice. "Din cauza bauturii, nu o sa ajungi niciodata regina", i-ar fi reprosat Charles.

Iar apetitul pentru bautura al Camillei, nu este deloc pe placul soacrei sale, Regina Elisabeta, care la sfarsitul anului trecut ar fi trimis-o chiar la dezalcoolizare la o clinica din India, potrivit celebdirtylaundry.com.

Printesa Kate, cu sanii la vedere

Kate Middleton, in ciuda aspectului ei ingenuu, a facut nu o data de rusine Casa Regala a Marii Britanii. Inca din luna de miere, Kate a fost surprinsa de paparazzii facand topless, iar imaginile au facut inconjurul lumii. Apoi, momentele in care tinutele ducesei i-au jucat feste au fost nenumarate. In timpul recentului turneu din Australia, fusta larguta a lui Kate a fost luata de vant, iar toata asistenta i-a putut admira posteriorul.

Citeste si:

S-au incaierat juratii de la MasterChef! Iata de la ce ar fi pornit scandalul

De un alt moment stanjenitor a avut parte atunci cand, ajunsa in Noua Zeelanda alaturi de Printul William si de fiul lor, ducesa a coborat din avion, iar fusta ei a fost din nou ridicata de vant. De aceasta data, insa, ea a reusit imediat sa salveze situatia, prizand rapid materialul. Jurnalistii Dailymail ca, satula de gafele ei vestimentare, Regina i-ar fi cerut sa fie mult mai atenta la tinutele pe care le poarta.

Satula pare sa fie pana si Ducesa Kate. Ea a angajat un bodyguard care are misiunea de o proteja de paparazzi, asigurandu-se ca fotografiile acestora nu contin detalii umilitoare pentru familia regala, sustine presa britanica.

Citeste si:

Andreea Balan, amendata cu 5.000 de euro. Iata ce prostii a facut vedeta

Moga versus Smiley. Cine crezi ca poate castiga duelul?

Iubitele Printului Harry

Insa nici Printul Harry nu pare sa isi aleaga prea bine compania. Recent, o tanara care l-a insotit la un meci de polo organizat in scopuri caritabile si-a aratat, mai mult sau mai putin voit, partile dorsale. Rochita s-a ridicat la spate lasand la vedere si ce nu trebuia.

Sursa foto: popsugar.com, click.ro, pixmule.com, kudika.ro, dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare