Showbiz

# divort eba # copii eba #eba #traian băsescu #elena basescu

Elena Basescu, o diva in costum de baie. Cum a sarbatorit-o pe fiica ei

Elena Basescu a sarbatorit-o ieri pe micuta Sofia Anais, a carui onomastica a fost. Fostul europarlamentar s-a bucurat singura de aceasta zi, fara cel care i-a fost sot. Totusi, EBa pare sa straluceasca si sa fi trecut peste divortul anuntat in urma cu un an. 

EBa pare sa infloreasca la 37 de ani. Mama a doi copii, mezina fostului presedinte pare imuna la stirile car eil infatiseaza pe fostul sot alaturi de un model. Mai mult decat atat, EBa si-a recapatat silueta de model si pare sa ii faca concurenta serioasa atat Mariei, cat si oricarei alte tinere. Imaginile postate chiar de ea sunt graitoare.

Chiar si asa, Elena Basescu este in continuare singura. Ea a postat ieri un mesaj pe pagina de Facebook personala, sugerand ca in ultimul timp a castigat multa intelepciune. Sa faca oare aluzie la relatiile amoroase? In orice caz, tanara mama se bucura de fiecare moment petrecut alaturi de copiii ei, dupa cum arata si imaginile. 

"La mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc onomastica astăzi, odată cu pomenirea Sfintei Muceniţe Sofia. Mie şi fiicei mele, Sfânta Muceniţă ne-a adus dragoste, credinţă, speranţă şi înţelepciune. La mulţi ani, Sofia Anais! Tu şi Traian Junior îmi aduceţi fericire în fiecare zi", a spus aceasta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare