Showbiz

# adrian atanasov # elena udrea iubit #nunta vedete #elena udrea

Elena Udrea se marita! Isi cauta verighete la mall

Elena Udrea se marita! Este decisa, se pare, sa lase in urma toate problemele din ultimii ani, chiar si politica, si sa se concentreze pe viata personala. Zilele trecute, paparazzi wowbiz au surprins-o impreuna cu iubitul la cumparaturi. Si nu orice fel, ci de verighete. 

Fostul ministru si sef de partid pare ca vrea sa isi refaca viata alaturi manechinul Adrian Alexandrov, cu care are o relatie de cateva luni. Desi nimeni nu credea in aceasta idila, se pare ca relatia celor doi a devenit din ce in ce mai serioasa.

 

Potrivit wowbiz.ro, Elena Udrea si Adrian vor sa faca pasul cel mare, tinand cont ca zilele trecute au vizitat cateva bijuterii, unde au incercat mai multe modele de verighete. Nu se stie daca au si cumparat ceva, insa intentia este destul de clara. 

Absolvent al London Academy of Media Film and Tv Presenter, Adrian Alexandrov a realizat, în luna septembrie a anului 2013, un videoclip de prezentare în care şi-a etalat abilităţile de prezentator, el vorbind despre cât de importantă este moda în viaţa unei persoane, scrie spynews.ro. In afara de aceasta pasiune, Adrian a prezentat moda, inclusiv pentru Catalin Botezatu. 

Relaţia dintre Elena Udrea şi Adrian a început vara trecuta şi s-a desfăşurat, în principal, la malul mării, acolo unde cei doi şi-au trăit dragostea departe de ochii curioşilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare