Showbiz

#nunta prigoana # alexandru alexandrov # dna udrea # procese udrea #iubit udrea #elena udrea

Elena Udrea si-a scos iubitul tanar in lume la nunta fiului lui Prigoana

Elena Udrea are probleme tot mai mari cu DNA-ul, insa nu si cu viata amoroasa. Dupa o relatie esuata cu un tanar, acum isi revine alaturi de un alt... tanar. Un fost model, in varsta de 31 de ani, deci cu peste 10 ani mai tanar decat deputatul si fostul ministru. 

Fosta presedinte a PMP nu vrea sa recunoasca relatia cu noul iubit despre care se zvoneste de cateva luni, insa este greu sa o mai ascunda. Mai ales dpa nunta din acest weekend unde a fost nasa. Honorius Prigoana, fiul cel mare al lui Silviu Prigoana, s-a casatorit cu iubita lui, Corina, iar Elena Udrea i/a fost nasa. Eleganta, in tinute ravasitoare, aproape ca a mutat intreaga atentie asupra ei. Mai ales ca a venit insotita de Adrian Alexandrov, cel despre care se spune ca este iubitul fostului ministru, scrie Click.ro.

Cei doi s-au simtit in siguranta in mediul intim in care s-a desfasurat nunta, insa imaginile cu cei doi in ipostaze tandre, care inevitabil au aparut, par sa fie suficiente pentru a confirma relatia dintre Elena si Adrian. 

Fost model, Adrian este cu 11 ani mai tanar decat deputatul PMP, a fost model, iar acum este broker imobiliar. Are o vila in Corbeanca si conduce un bolid de lux. Iar acum va deveni celebru si pentru relatia sa cu Elena UDrea. Sa vedem cat va tine iubirea de data aceasta, mai ales ca deputatul este in continuare anchetat de DNA sub diverse capete de acuzare. 

Forografii: Click.ro/Mihai Ionescu 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare