Showbiz

# fifty shades interzis #fifty shades of Grey #film interzis #film erotic

Fifty Shades of Grey, cel mai erotic film al anului, interzis in mai multe tari

Celebra ecranizare a cartii cu acelasi nume, Fifty SHades of Grey - Cele 50 de Umbre ale Domnului Grey -, a iscat deja nenumarate controverse. Cele 20 de minute de scene erotice, cele mai multe de pana acum, au facut ca filmul sa fie interzis in mai multe tari.

Prima tara in care filmul a fost interzis este China, a doua cea mai mare piata din lume. Fifty Shades of Grey nu va ajunge nici in Malaezia, Kenya sau Indonezia. Nu este primul film interzis de guvernul de la Nairobi, o alta pelicula celebra cenzurata fiind Lupul de pe Wall Street. Principala critica adusa filmului a fost partea erotica a acestuia care pare sa fie considerata chiar pornografica.

In schimb, in Franta, filmul are audienta +12 ani. Filmul este distribuit în ţări ca Marea Britanie, Germania, Hong Kong, Australia, Rusia, Singapore, România. Pelicula a înregistrat deja vânzări de 28,6 milioane de dolari în 34 de ţări, unde a fost proiectat în premieră miercuri şi joi, şi a înregistrat câteva recorduri. În Argentina, filmul a înregistrat cea mai mare premieră a unei pelicule pe această piaţă. De asemenea, "Fifty Shades" a înregistrat vânzări de 8,6 milioane de dolari joi seară, la premiera din SUA şi Canada, care, împreună, formează cea mai mare piaţă cinematografică din lume.

"Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", regizat de Sam Taylor-Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, având în vedere faptul că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare