Showbiz

#mario fresh # alexia iubit # iubit esca #fiica Andreea Esca #andreea esca

Fiica Andreei Esca primeste declaratii de dragoste publice de la iubit!

Alexia, fiica Andreei Esca si a lui Alexandre Eram, traieste la 16 ani o frumoasa poveste de dragoste cu Mario Fresh, un pusti care pare sa isi croiasca un viitor promitator in muzica. Acesta, la 17 ani, ii face declaratii infocate pustoaicei cu o mama atat de celebra. 

Deși nu sunt împreună de prea mult timp, Mario și Alexia sunt indragostiti. Iar Mario, unul dintre protejatii lui Alex Velea, nu se sfieste sa-si declare public sentimentele. A facut-o in premiera la TV, ieri dimineata, la Antena Stars, unde a venit să-și prezinte noul videoclip pentru piesa "Cuvinte".

Realizatorii emisiunii l-au întrebat pe Mario cum stă cu viața sentimentală, iar el nu s-a codit deloc și a răspuns că are iubită. "O cheamă Alexia, are 16 ani. Suntem de două luni împreună. Alexia, te pup, știu că te uiți la mine și că mă susții mereu. Ne vedem imediat. Te pup și te iubesc. Nu voiam să spun asta așa devreme, dar chiar simt asta pentru ea", a spus pustiul. 

Andreea Esca nu este deloc deranjata de aceasta relatie, fiind cunoscuta buna relatie pe care o are aceasta cu copiii sai. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului