Showbiz

# accident vedete # nora pentr mama #gabriela cristea #filmare

Gabriela Cristea a scapat ca prin minune de un teribil accident. Putea sa moara!

Gabriela Cristea a povestit cum a fost la un pas de moarte in timpul filmarilor la emisiunea care a readus-o in prin plan, Nora pentru mama. A lipsit foarte putin ca aceasta sa fie grav ranita sau poate chiar ucisa pe platoul de filmare.

”Eram la Noră pentru mama şi făceam finala sezonului 2, pe terasă. O locaţie superbă, în care totul fusese amenajat superb. Au venit florarii dimineaţă, iar până după amiază, era o frumuseţe. Cu jumătate de oră înainte să începem transmisia, a început o furtună de nicăieri. A început să dărâme tot. În doua minute, totul s-a făcut zob,  zdrenţe, florile erau în lac. Toată lumea încerca să fugă. M-am ridicat să-mi iau geanta, am dat să plec, iar un reflector a căzut în spatele meu, la zece centimetri. Un reflector mare are vreo 50-60 kg. Acesta s-a făcut ţăndări în spatele meu. Dacă nu apucam să fac un pas, îmi cădea direct în cap”, a mărturisit Gabriela Cristea, pentru Libertatea.ro.

De altfel, Gabriela etse mereu atenta la decoruri considerandu-se ghinionista. Evita scarile si decorurile cu scari, fiind sigura ca mai devreme sau mai tarziu acestea i-ar putea fi de hac. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului