Showbiz

Gabriela Cristea stie sa negocieze

Vedeta postului de televiziune Kanal D nu se poate lauda cu prea mult timp liber , insa atunci cand prinde cateva zile libere prefera sa plece in vacanta in strainatate, relateaza Cancan.

Recent, Gabriela s-a intors dintr-o excursie in Tunisia, unde s-a bucurat de serviciile hoteliere foarte bune, dar si de oferta generoasa a localnicilor vanzatori de obiecte artizanale.

"Am invatat ca trebuie sa te targuiesti ca sa castigi stima negustorilor. Evident, primul avantaj al negocierii il ai tu ca si cumparator, dar e si un aspect al traditiei in aceasta targuire. Si daca nu ai sti ca se poate negocia, te invita ei. E un covor foarte frumos, alb cu bleumarin. Stiu ca Tunisia e renumita si pentru bijuteriile din argint, dar pe mine nu m-au tentat", a declarat Gabriela Cristea .


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare