Showbiz

#aniversare #emisiune

Gabriela Vranceanu Firea si-a aniversat ziua de nastere

Gabriela Vranceanu Firea si-a aniversat recent ziua de nastere in compania familiei, a prietenilor si a colegilor de la Antena 1, la restaurantul Churrascaria Carnivore, din Bucuresti, informeaza Libertatea.

Mircea Badea , Andreea Berecleanu si Alessandra Stoicescu sunt doar cateva dintre vedetele care au venit sa o felicite pe Gabriela pentru cei 36 de ani impliniti. De la aniversare nu a lipsit nici Mihnea, fiul vedetei. Petrecerea Gabrielei a tinut pana tarziu in noapte si s-a dansat pe rupte.

Prezentatoarea a primit si o multime de cadouri: perle (pietrele norocoase ale celor nascuti in zodia Racului), cercei si doua bratari de aur, seturi de portelan si cristal, un tablou, parfumuri, tot felul de bluzite si alte tinute la moda, cateva posete etc. Sotul ei, Razvan, i-a oferit Gabrielei un frumos inel cu briliant.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare