Showbiz

Gina Pistol a plecat in Laponia

Blonda a inceput marea aventura pe care a acceptat sa o traiasca alaturi de echipa de productie de la Euforia TV , chiar cu riscul de a-si neglija iubitul si viata personala . Gina Pistol va gazdui, alaturi de Raluca Sava si Laura Belecciu, o emisiune de vara pe care o va realiza in centrele internationale ale distractiei, povesteste Cancan.

Dupa o prima oprire in Helsinki, vedeta si colegii ei s-au imbarcat cu destinatia Laponia . Acestia au zburat la pol sa participe la celebra sarbatoare " Midnight Sun " care debuteaza acolo, anual, si se desfasoara apoi in alte 30 de tari.

Toate impresiile si imaginile de la megapetrecerea din Laponia si de la alte evenimente ale sezonului vor fi difuzate in aceasta vara atat de Euforia TV, cat si de Antena 1.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare