Showbiz

#horia brenciu #loredana #showbiz #x-factor #vocea romaniei #vedete intern # stefan banic jr

Horia Brenciu, simpatic sau nesuferit? Cum ajunge mereu marul discordiei

Iubit de unii, antipatizat de altii, Horia Brenciu reuseste mereu sa fie in centrul atentiei. In vreme ce pe unii spectatori ii amuza exuberanta sa in show-urile de talente, pe altii ii enerveaza atitudinea lui. Si nu doar pe ei. Brenciu a reusit sa se puna rau si cu fostii, si cu actualii colegi din show-urile de talente.

Carismatic, plin de energie, efervescent, galagios, pasional. Cam asa il vad spectatorii concursurilor pe care Horia Brenciu le-a jurizat. Este imaginea pe care si-a creat-o si, dincolo de vocea frumoasa pe care o are, este cea cu care a reusit sa umple salile de spectacol in ultimii ani. Cu toate astea, se pare ca Horia ii cam calca pe nervi pe colegi. Asta se vede uneori si la televizor prin replicile acide pe care le schimba cu cei cu care imparte pupitrul de jurat, dar dincolo de cortina, tensiunile iscate de Brenciu se pare ca ating cote uriase.

Horia versus Loredana

Sursa foto: libertatea.ro

Cea mai recenta divergenta a fost iscata de afirmatiile facute zilele trecute de Loredana. Jurata de la "Vocea Romaniei", show din care a facut parte pana nu demult si Brenciu, si-a exprimat nemultumirea vizavi de fostul sau coleg. "Am filmat deja editiile cu preselectii, si fara Horia Brenciu e mai bine. Avea el o energie negativa... Acum totul merge mult mai bine", a spus artista, potrivit ziarulring.ro.

Cum a reactioanat proaspatul membru al exiperi "X-Factor"? In stilul caracteristic: ironic si cu zambetul pe buze.

"Loredana este o doamna si o artista care are cu siguranta factorul X. Daca nu as fi atat de ocupat cu pregatirile pentru X-Factor si pentru lansarea noului meu album as devora tot ceea ce declara despre mine. Ii doresc multa dragoste si bafta, pentru ca are mare nevoie", a spus Horia, potrivit spynews.ro.

"Fara Horia nu mai aveti haz si audienta! Il vrem pe Horia Brenciu!!" sau "Fara Horia nu va fi la fel" sunt doar doua dintre comentariile cititorilor acasa.ro vizavi de disputele dintre cei doi, semn ca Horia Brenciu este indragit de public.

CITESTE SI:

Accidente comice sau cu final nefericit pe scena. Vezi cine a patit-o grav in vazul lumii
Incredibil! Vocea ta poate spune de ce boala suferi

Abia s-au cunoscut si s-au si casatorit. Ce vedete s-au grabit sa spuna "DA"

Horia verus Banica Jr


Sursa foto: libertatea.ro

Dar Horia Brenciu nu are ceva de impartit neaparat cu Loredana Groza, ci mai degraba cu Stefan Banica Jr, cel cu care isi disputa suprematia asupra spectacolelor de dinainte de Craciun. Se simt ca o amenintare unul pe celalalt, iar asta se vede din tachinarile reciproce. Filmarile pentru "X-Factor", acolo unde cei doi sunt colegi, sunt in toi si deja au iesit la iveala replici acide intre cei doi.

Banica a spus la un moment dat despre melodia interpretata de unul dintre concurenti: "A venit unul care a cantat o melodie a lui Elvis". Iar replica lui Horia Brenciu a venit prompt: "E o piesa pe care o canta Banica". Rivalul sau nu a ramas fara replica. "Da, dar macar eu nu cant 20 de coveruri si doar doua piese proprii", a spus Banica Jr., facand referire la faptul ca Horia Brenciu interpreteaza multe melodii din repertoriul international.

Delia a ajuns sa arbitreze disputele

Sursa foto: tvmania.ro

Prinsa la mijloc, intre Horia si Stefan, Delia, cel de-al treilea membru al juriului "X-Factor", si-a asumat rolul de mediator: "Horia este asa cum il stiti, plin de viata, extrovertit, se misca foarte mult, e plin de energie. Stefan e o personalitate pe care o s-o descoperiti usor-usor, e total altfel. E important ca ei sunt doua personalitati la extreme, ca se completeaza foarte bine. Eu sunt undeva intre ei, ceva ce tine echilibrul".

"Vocea Romaniei" versus "X-Factor"

Noul sezon "Vocea Romaniei" va debuta la Pro TV pe 19 septembrie, cu Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila pe scaunele de jurati si sub sloganul "Doar vocea conteaza". Cel de-al patrulea sezon "X Factor" revine si el tot de vineri, 19 septembrie, la Antena 1 sub sloganul "Mai mult decat voce", ca o replica la formularea celor de la Pro TV. Juriul "X-Factor" va fi format din Delia Matache, Horia Brenciu si Stefan Banica Jr.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare