Showbiz

#ileana lazariuc #ion tiriac #sarcina

Ileana Lazariuc este din nou gravida!

Bucurie in familia unuia dintre cei mai bogati romani: Ion Tiriac. Ileana Lazariuc , iubita lui Tiriac jr , e din nou insarcinata. Vestea a luat pe toata lumea prin surprindere , cu atat mai mult, cu cat apropiatii asteptau de la cei doi o invitatie la nunta, nu la un nou botez.

Conform unor surse apropiate cuplului, Ileana Lazariuc e gravida in doua luni, spre bucuria partenerului ei, dar si a viitorului socru. Ea a fost vazuta, recent, mergand la control la o clinica din Bucuresti si plecand de acolo extrem de fericita, chiar daca nici ea si nici Ion Ion nu programasera venirea pe lume a inca unui urmas.

Ion Țiriac a fost in al noualea cer in luna martie, cand Ileana l-a facut pentru prima oara bunic, daruindu-i un nepotel , pe nume Alexandru. De altfel, omul de afaceri i-a deschis micutului un cont special, in care a virat 1.000.000 de euro, bani de care nu se va putea atinge nimeni pana la implinirea de catre baiat a varstei de 18 ani.

Continuarea in Libertatea 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare