Showbiz

#mihaela radulescu #showbiz #vedete violente #vedete agresate #vedete intern #Dan Cruceru

Imagini socante! 3 vedete de la noi violente si snopite in bataie

Palme, pumni si lovituri incasate, vanatai si multa durere. Cine si-ar putea imagina ca unele dintre cele mai cunoscute vedete de la noi pot fi protagonistele acestor scene? Iata insa ca violenta si-a facut loc si in viata lor!

Dan Cruceru, filmat cand isi batea partenera

Imagini cu Dan Cruceru, fostul prezentator al emisiunii "PoveStiri adevarate", in care loveste cu manie o femeie au ajuns pe mana jurnalistilor de la ziarele tabloide. Fotografiile scandaloase au starnit imediat indignarea.


Sursa foto: wowbiz.ro

CITESTE SI:

Dan Voiculescu, sentinta definitiva: 10 ani de inchisoare! Sediul Antenelor, confiscat!
Oana Zavoranu a incasat-o dur de la Pepe. Iata ce i-a facut artistul!

Scandalos! Un artist roman s-a pozat dezbracat langa o maicuta

Imaginile, trimise pe adresa redactiei wowbiz.ro, erau insotite de o scurta inregistrare audio in care se auzea vocea prezentatorului, acesta explicand de ce a ajuns sa o snopeasca in bataie pe femeia de langa el.


Sursa foto: wowbiz.ro

"Da, am lovit-o! Ba chiar am batut-o si n-a fost prima oara! A meritat-o, insa, de fiecare data! Nu intelege ca eu sunt seful in casa. Ca trebuie sa ma astepte cu masa pusa, ca trebuie sa-mi spele si sa-mi calce, pentru ca trebuie sa-si faca datoria de nevasta!", se auzea pe inregistrare.

Mihaela Radulescu, snopita in bataie in fata fiului

Sursa foto: tabu.ro

Un filmulet de-a dreptul cutremurator a facut ravagii anul trecut pe internet. In imagini apare Mihaela Radulescu batuta crunt de sot chiar de fata cu fiul sau. Dani Otil, actual iubit al Mihaelei, s-a aratat consternat la vederea imaginilor. "Prea dur. Nu l-am vazut niciodata pana la capat pentru ca nu pot", a spus prezentatorul TV.

Alex Velea, agresiv cu iubita dupa ce a parasit-o

Sursa foto: evzmonden.ro

Si probabil ca nici pe pasnicul Alex Velea nu ti l-ai fi imaginat lovind cu palma o femeie. Ei bine, imaginile in care artistul isi bruscheaza, impinge si chiar loveste iubita pe care o parasise au facut inconjurul internetului, iar reactia fanilor a fost dura. Ei l-au taxat rapid pe artist pentru scenele violente al carui protagonist a fost.

Adevar sau provocare?

Toate aceste imagini i-au facut pe fanii indragitelor vedete sa se cutremure. Din fericire, nu au fost decat niste scenarii bine puse la punct, fie ca e vorba despre roluri jucate in filme sau in videoclipuri muzicale.

Imaginile in care Dan Cruceru isi loveste partenera sunt scene din pelicula "Perfect Timing", in care tanarul actor joaca rolul unui sot violent. Mihaela Radulescu a fost si ea actrita de ocazie in videoclipul trupei Taxi, "Tacerea din ochi", care promova non-violenta. Iar Alex Velea si-a jucat rolul de dur in clipul melodiei sale "Din vina ta".

Ramane de vazut acum cine este vedeta care si-a interpretat rolul cel mai convingator!




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului