Showbiz

# operatie gastrica # operatie vedete #ioana tufaru

Ioana Tufaru, operatie gastrica pentru a i se salva viata!

In urma cu 8 ani, fiica regretatei Anda Calugareanu a facut o operatie de micsorare a stomacului, menita sa-i salveze viata. A slabit atunci peste 100 de kilograme, insa pentru a se mentine, ar fi trebuit sa tina o dieta toata viata. Nu a facut-o, iar acum a ajuns din nou la bisturiu, dupa ce a luat proportii imense.

Ioana Tufaru (39 de ani) n-a urmat sfaturile medicului, după operaţia de acum opt ani, astfel că a pierdut bătălia cu kilogramele. Speriată că ar putea înceta din viaţă, căci suferă de obezitate morbidă, a ajuns recent pe masa de operaţie. 

Are un băieţel de 2 anişori şi nici un sacrificiu nu i se pare prea mare, de dragul micuţului: “Luca este totul pentru mine şi pentru Ionuţ (n.r – logodnicul), am face orice pentru el! Mă simt bine după operaţia din 3 octombrie făcută la stomac, când mi s-a montat un inel gastric. Astăzi mă duc la control, să văd ce spune domnul doctor, dacă totul decurge bine. Nu pot să vă spun câte kilograme am slăbit, în cele 30 de zile, pentru că nu am cântar acasă. O să aflu la vizita medicală. Am ţinut totul în taină pentru că doctorul care s-a ocupat de mine şi de prima intervenţie la stomac mi-a cerut să păstrez discreţia. Operaţia a avut loc la un spital privat din Capitală”, a declarat Ioana pentru Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare