Showbiz

#dana rogoz #laura cosoi #showbiz #vedete intern

Iti amintesti de fetele din "La Bloc"? Ce fac acum cele trei dive

Trei fete cucuiete pareau sa cucereasca lumea sitcomurilor romanesti. Vesele, frumoase ele au trecut insa de perioada "La Bloc" si au luat-o pe drumuri diferite.

Serialul de succes "La Bloc" a avut rolul de a le aduce in prim-planul showbizului romanesc pe Laura Cosoi, Dana Rogoz, pana atunci ramasa in memoria publicului drept Abramburica, dar si pe Tili Niculae, simpatica Roxana.

Laura Cosoi

Frumoasa blonda a trecut peste episodul actoricesc si se concentreaza pe o cariera in TV. In curand va prezenta o emisiune TV alaturi de Cabral, la PRO TV, iar nu de mult a lansat o carte de bucate. De altfel, experienta gatitului a aprofundat-o la MasterChef - editia celebritatilor, unde a fost printre concurentii apreciati de exigentii chefi. 

Dana Rogoz

Proaspata mamica a unui baietel suberb, Dana a continuat si ea cariera in TV prezentand o emisiune la ProTV International, insa postul ei a fost restructurat cat inca se afla in concediu de maternitate. Frumoasa blonda spune insa ca are o multime de proiecte in care s-a implicat, ea fiind si fashion editor si administrand un blog foarte apreciat.

Tili Niculae

Simpatica Roxana a cam disparut din atentia publicului, retragandu-se dupa ce a devenit mamica. Din pacate insa, nasterea Sofiei nu a fost lipsita de peripetii. Potrivit cancan.ro, in urma cu trei ani, actrita Tili Niculae a adus pe lume o fetita de nota zece, micuta Sofia. Din nefericire, la un moment dat, aceasta a facut febra mare, insotita de convulsii. Episoadele s-au repetat, iar pericolul va trece abia dupa ce Sofia va implini varsta de cinci ani.

"Convulsiile au ajuns obsesia mea si asta pentru ca au fost repetitive. De fiecare data simt ca o pierd. Cand nu este prezenta stau in genunchi si o implor sa ma auda si sa deschida ochii aia mari si albastri. Sunt 5% copii care fac convulsii de la febra mare, creierul lor nu suporta, este prea sensibil. Medicii mi-au spus ca pana la varsta de cinci ani, pana atunci stau cu ochii pe ea ca pe butelie", a declarat vedeta pentru cancan.ro.

Shakira, din nou insarcinata 

Proba costumului de baie pentru vedete 

Secretele lui Antonio Passarelli

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare