Showbiz

#virgil steblea # adelina pestritiu # iubit adelina pestritiu

Iubitul Adelinei Pestritiu, arestat! Reactia lui Speak

Adelina Pestritiu s-a indragostit de un baiat rau. La propriu, nu la figurat, caci Virgil Steblea, alias Fucky, este in centrul unui dosar penal. Acesta ar fi fost acuzat de un fotbalist celebru ca i-a vandut masina si nu i-a dat banii, asa cum se intelesesera. 

Intreaga poveste a fost descoperita si dezvaluita de Cancan.ro. In urma cu doi ani, Cristi Tănase a semnat un contract Tianjin Teda şi a decis să renunţe la una dintre maşini, un Porsche în valoare de 50.000 de euro. Gabi Tamaş i-a spus că Virgil Şteblea îl poate scăpa rapid de automobil pentru că are relaţii în Germania şi a garantat pentru amicul său. “Dodel” a fost de acord şi i-a oferit lui ”Fucky” cheile maşinii. A mers pe încredere şi nu i-a înmânat niciun fel de procură pentru Porsche.

Avea să afle mai târziu însă că Virgil Şteblea a reuşit să scoată maşina din ţară şi să o vândă. 40.000 de euro a încasat în schimbul automobilului lui Tănase, dar banii au fost jucati si pierduti la cazino. Cand “Dodel” l-a luat pe ”Fucky” la rost şi i-a spus să-i aducă, urgent, banii sau maşina, acesta din urmă i-a spus lui Cristi Tănase că nu are niciun ban şi că maşina a fost vândută. I-a promis fotbalistului că o să-i restitue întreaga sumă, dar în tranşe de 2.000-3.000 de euro. 

Acesta nu a fost de acord si asa intregul scandal s-a mutat la Politie. Fucky a fost retinut pentru 24 de ore, eliberat fiind ulterior sub control judiciar. In prezent, exista in aceasta cauza un proces penal pe rol. “Da, totul este adevărat! L-am cunoscut prin intermediul lui Gabi Tamaş pe acest Virgil Şteblea. S-a angajat să-mi vândă maşina, dar uite unde s-a ajuns. Îmi pare rău că m-am încurcat cu el. Mai departe, las poliţia să se ocupe de caz”, a spus Cristi Tănase pentru cancan.ro. 

In acelasi timp, odata informatia despre relatia dintre Adelina si Fucky ajunsa in presa, fostul iubit al vedetei, Spea a fost intrebat despre ce crede vizavi de relatia celor doi. Potrivit Click.ro, acesta a refuzat sa faca vreun comentariu, sub pretextul ca trecutul este trecut, insa a recunoscut ca stia de ceva vreme de relatia celor doi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare