Showbiz

#showbiz #antonia #monica gabor #bianca dragusanu #vedete intern #critici vedete

Judecate aspru. Vedete puse la colt de colegii din showbiz

Cel mai aspru critic al vedetelor nu este intotdeauna publicul sau mass-media. Rolul de judecator al faptelor si cuvintelor asumate de celebritati le revine uneori chiar tovarasilor de breasla, care nu se sfiesc sa isi puna la colt colegii din showbiz cu prima ocazie. Iata care sunt vedetele judecate fara mila recent de alte persoane publice din tara noastra!

Antonia

Imaginea Antoniei a avut mult de suferit in ultima vreme, din pricina relatiei sale cu Alex Velea. Conflictul aprins cu fostul sot pentru custodia fetitei lor, Maya, acuzele ca ar fi o mama denaturata si sarcina cu noul ei partener intim i-au adus o reclama negativa frumoasei cantarete. Acum, ca si-a asumat oficial relatia cu Alex Velea, Antonia continua sa se confrunte cu numeroase critici referitoare la modul ei de viata, inclusiv din partea colegilor din showbiz.

Catalin Botezatu si-a exprimat recent parerea despre viitorii parinti celebri, sustinand ca Antonia nu a adoptat o atitudine corecta in raport cu schimbarile petrecute in viata ei:

"Din punctul meu de vedere, cred ca lucrurile ar fi trebuit sa stea un pic altfel, sa termini un lucru si sa incepi apoi altul. Pana la momentul ala nimeni nu a recunoscut ca sunt impreuna, dintr-o data Antonia a spus ca e gravida si a recunoscut si povestea lor de dragoste, acum ce facem, o dam la intors? Trebuia sa spuna ca este cu Alex Velea, care e problema? Si sa spuna si ca vrea copilul pe care il are cu Vincenzo", a declarat raspicat creatorul de moda.

Sursa foto:traiestemuzica.ro

CITESTE SI:

Vedete care au ajuns din obeze piele si os
Cine sunt romancele de pe copertele celor mai prestigioase reviste din lume
Mostenitorii lui Patriciu, buni de plata? Vezi ce dosare penale lasa in spate omul de afaceri!

 


Monica Gabor

Fosta doamna Columbeanu a starnit controverse aprinse prin biografia publicata pe site-ul personal, in care isi atribuie merite cel putin exagerate. Aceasta se autointituleaza "comoara nationala", star international si personalitate marcanta a istoriei Romaniei.

Jurnalista Mara Banica a reactionat dur la grandomania Monicai Gabor si si-a exprimat revolta pe contul personal de Facebook, sugerand ca biografia ar fi trebui sa inceapa cu sintagma "La 14 ani m-am facut c***a" si ca manechinul nu este nici pe departe o valoare nationala:

"Cum, ma, frate, sa te autointitulezi comoara nationala? Este vreo Iulia Haseu? Vreo Monica Lovinescu? Vreo Ecaterina Teodoroiu? Nu. Tara asta a noastra are, sper, un alt sistem de valori cand vine vorba de comori nationale", a transmis Mara Banica.

 

 



Bianca Dragusanu

In afara de scandalurile nesfarsite din viata ei personala, cu impacari si despartiri de Adrian Cristea si Victor Slav, Bianca Dragusanu isi atrage oprobiul public si prin incercarile sale esuate de a deveni un mare creator de moda. Colectia lansata recent de vedeta TV nu a avut succesul scontat, ba chiar a atras critici dure din partea specialistilor in domeniu.

Criticul de moda Alin Galatescu a comentat prezentarea colectiei semnate de Bianca Dragusanu in termeni cel putin duri: "Colectia e greu sa o comentezi. Sunt niste perdelute albe. Toate draperiile si perdelele au fost furate. A creat halatele pentru c***e. Momentul de gratie nu a fost prezentarea, erau niste fete care nu aveau ce sa caute. Ea are nostalgia lui Catalin intr-un mod hilar, nimeni nu i-a spus ca nu a fost la o orchestra simfonica. Orchestra niste pendulari hilare. Sa faci circoteca asta e o gluma proasta. Fetele au fost de extrem de proasta calitate, toate rochiile erau facute pentru dimensiuni mari ale sanilor. Pe machiajul asta hidos se potrivea o culoare, asta cu puritatea e o gluma, arata a orice, doar a pure nu", a declarat Alin Galatescu pentru Click.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com


 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare