Showbiz

#showbiz #vedete intern #andreea raicu #andreea mantea #marina almasan #vica blochina #relatii vedete

La vanatoare de barbati insurati. Iata cine a spart casnicii!

Pe principiul "cei-i frumos si lui Dumnezeu ii place", vedetele de la noi nu ravnesc doar la ce-i legal, ci si la barbatii altora. Iar daca acestia mai sunt casatoriti si la mijloc este si vreun copil, povestea deja se complica dramatic. Iata care sunt vedetele care si-au bagat coada in casniciile altora.

Andreea Raicu


Sursa foto: shop.andreearaicu.ro

Ultimul numar al revistei Ciao! publica fotografii cu noul iubit al Andreei Raicu. Toate bune pana aici. Ea e tanara, e celebra, frumoasa si singura. Doar ca el are mai multe obligatii decat si-ar fi dorit poate vedeta: e insurat si are doi copii! Potrivit celor de la Ciao!, Flavian este un corporatist cu studii in strainatate, la University of British Columbia, in Canada, unde a si lucrat mai multi ani. Andreea Raicu si noul sau iubit se intalnesc cel mai des la ea acasa si in special noaptea. In plus, tanarul stie sa isi tina ascunse detaliile personale care il "dezavantajeaza" in fata femeilor. Potrivit cancan.ro, acesta are doua conturi de Facebook. Unul oficial, unde posteaza poze cu familia si ii face declaratii de dragoste sotiei, si unul de burlac.

CITESTE SI:

Decizii controversate la Pro TV. Cui i s-a interzis sa mai apara pe sticla

Cum aratau vedetele inainte sa fie "tunate"


Marina Almasan

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Andreea Raicu nu e nici prima si cu siguranta nici ultima vedeta care se cupleaza cu un barbat insurat. Printre cele care au precedat-o se numara si Marina Almasan, care a si fost aspru taxata pentru comportament imoral atat de fostul sot, cat si de public. Prezentatoarea TV se iubeste de ani buni cu omul de afaceri Georgica Cornu si, daca ea a reusit sa duca la bun sfarsit divortul de Victor Socaciu, el, in schimb, mai are inca de obtinut acordul sotiei cu care are doi copii pentru a fi pe deplin liber.

Vica Blochina


Sursa foto: spynews.ro

Victoria Blochina a devenit celebra abia dupa ce ziarele au inceput sa faca publica relatia pe care o avea cu selectionerul Romaniei, Victor Piturca. Desi insurat si cu doi copii, Victor a mentinut vreme de 15 ani relatia cu fosta balerina. Cei doi au impreuna un baietel in varsta de 7 ani, pe nume Edan.

Andreea Mantea

Sursa foto: libertatea.ro

Nici Andreea Mantea nu a fost usa de biserica in materie de barbati. Bruneta l-a cunoscut pe Andrei Tardea la un bal al bobocilor si s-a indragostit pe loc de el, asta desi barbatul era insurat si urma sa devina tata. Presa a scris atunci ca cei doi au petrecut sarbatorile de iarna impreuna, in vacanta, in timp ce sotia inselata a stat acasa singura. Tradarea a continuat aproape un an, iar Andrei nu a mai vrut nici macar sa isi recunosca propriul copil.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare