Vedete din Romania

#juriu #showbiz #emisiuni #Masterchef #jurati #hell's kitchen #noul juriu MasterChef #Patrizia Paglieri #Adrian Hadean #Florin Scripca #vedete intern

Ce sanse crezi ca au noii jurati "MasterChef" in fata vechilor jurati?

Toamna aceasta, doua show-uri culinare se vor "bate" pe audienta TV. Este vorba despre "MasterChef", difuzat de Pro TV, si "Hell’s Kitchen", de la Antena 1. In vreme ce primul castiga prin notorietatea dobandita deja pe plaiuri mioritice, cel de-al doilea vine cu avantajul unui format nou, dar si cu jurati deja cunoscuti pentru public.

"MasterChef": emisiune veche, jurati noi

Sursa foto: stirileprotv.ro

Pro TV a anuntat astazi cine sunt noii jurati ai emisiunii "MasterChef", dupa ce, in urma cu doua saptamani, "durii" Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu au parasit postul. Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca sunt, din toamna, cei trei jurati ai emisiunii "MasterChef".

Chiar daca mizeaza acum, de voie, de nevoie, pe figurile unor bucatari mai putin cunoscuti romanilor, singurul care a aparut mai des pe la televizor fiind Adi Hadean, sefii Pro TV spera, cel mai probabil, ca pubicul sa ramana fidel formatului.

Dar cine sunt totusi noii chefi? Patrizia Paglieri este, potrivit comunicatului remis de postul din Pache Protopopescu, un chef foarte apreciat, care detine mai multe restaurante in Bucuresti si in Constanta. Adrian Hadean este un cunoscut bucatar, realizator de emisiuni si autor de carti culinare, iar Florin Scripca este chef in cadrul unor restaurante de renume din Bucuresti.

Citeste si:

Sexy-romancele care i-au cucerit pe straini. Romanii abia daca le cunosc!

Cine sunt penibilii din showbiz. Verdictul psihiatrului e crunt!

Dependenda sau doar adrenalina? 5 vedete impatimite dupa jocurile de noroc

"Hell’s Kitchen": format nou, jurati cunoscuti

Sursa foto: libertatea.ro

Celebra emisiune "MasterChef" va avea insa un concurent redutabil in noua emisiune inclusa din toamna in grila Antena 1. "Hell’s Kitchen" este unul dintre cele mai urmarite si mai longevive show-uri de cooking din intreaga lume. Chiar daca este un format nou, asemanator "MasterChef", e posibil ca emisiunea antenistilor sa castige si mare parte din publicul Pro TV, intrucat a preluat intreaga echipa de jurati ai show-ului lor culinar. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu sunt cei care ii vor supune la probe dure pe concurenti.

Cei selectati sa intre in aceasta competitie, vor locui intr-o casa amenajata special pentru ei, lipita de restaurantul in care vor trebui sa gateasca. Concurentii vor fi impartiti in echipe si vor fi supusi in fiecare editie la tot felul de probe eliminatorii.

"Tot ceea ce ati vazut pana acum a fost floare la ureche. In aceasta toamna vom dezlantui Infernul Bucatarilor si asta pentru ca un Chef adevarat trebuie sa fie mai mult decat un bucatar desavarsit, trebuie sa aiba un caracter puternic, sa fie un lider innascut", a declarat Chef Sorin Bontea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare