Showbiz

# castigator wimbledon # wimbledon finala dublu #horia tecau #andreea raicu

Mesajul Andreei Raicu pentru fostul iubit Horia Tecau, dupa ce acesta a castigat Wimbledonul

Horia Tecau a devenit al doilea roman care a castigat trofeul turneului Wimbledon, dupa ce a invins, alaturi de Jean-Julien Rojer, perechea formata din Jamie Murray si John Peers.

Mii de mesaje de felicitare s-au indreptat catre tenismanul roman, care a reusit o performanta uimitoare, dupa aproape 50 de ani de la o victorie asemanatoare in cadrul acestui turneu de Grand Slam. Oameni simpli, dar si vedete si-au aratat aprecierea fata de performanta lui Horia Tecau. Printre acestia s-a aflat si Andreea Raicu, fosta iubita a tenismanului. Iata ce mesaj de suflet i-a transmis aceasta, prin intermediul contului sau de Instagram: "Wow!!! You made it!!! Multumim, Horia Tecău, pentru primul Wimbledon castigat de un roman dupa 42 de ani (de la triumful dublului Nastase-Connors)! Steagul Romaniei va sta un an acum la Wimbledon, gratie lui Horia si partenerului sau, Jean-Julien Roger".

Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste in urma cu mai bine de un an, care insa s-a sfarsit din cauza programului care ii tinea departe unul de celalalt prea mult timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului