Showbiz

#poze mihaela radulescu #Felix Baumgartner #vedete sexy #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, muscata de un crocodil!

Mihaela Radulescu nu se plictiseste, este clar! Drept dovada sta cea  mai noua fotografie postata de iubitul ei, Felix Baumgartner, pe pagina sa oficiala de Facebook. Vedeta de 47 de ani apare astfel intr-o ipostaza inedita si... foarte sexy!

"Mașină sexy și iubită sexy! Nu sunt sigur în ceea ce priveste crocodilul”, a scris Felix în dreptul imaginii. Fanii s-au amuzat nevoie mare în rubrica de comentarii a juratei de la „Vocea”. „Miha, mi-ai înveselit ziua, zâmbesc toată”, „Ar fi vrut el, crocodilul” sunt numai câteva dintre mesajele pe care i le-au transmis.

Pe de altă parte, pe pagina lui Felix, fanii au comentat mai mult ținuta îndrăznață a Mihaelei. „Nu vreau să fiu ca toți bărbații, dar cui îi pasă? [Salopeta] transparentă și cu spatele la vedere care expune chiloțeii tanga negri arată destul de bine”, „Wow, ce poate fi mai sexy? Mașina sau doamna? Cred că doamna. Ai gusturi bune” și „Trebuie să te uiți de cel puțin două ori să observi crocodilul”, au scris aceștia în comentarii pe profilul austriacului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare