Showbiz

# critici mihaela radulescu #andi moisescu #romanii au talent #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, o noua aparitie controversata! Ce a mai facut vedeta

Mihaela Rădulescu a debutat cu stangul ca jurat la populara emisiune de la ProTV. Un numar de gimnastica a suprat-o pe vedeta, care a avut de reprosat ceva uneia dintre dansatoare. "Daca te pun pe cantar data viitoare si nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine", i-a atras atenţia Mihaela uneia dintre concurente.

Andra, pacifista ca intotdeauna, a sarit in apararea celor doua dansatoare.  "Mie nu mi s-a parut că fata este grasa. Momentul a fost bun si asta este ceea ce ma intereseaza pe mine". Mihaela nu s-a lăsat mai prejos şi a ironizat-o pe solistă: "Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică".

Dar criticile nu s-au oprit aici. O tanara bloggerita din Cluj-Napoca a decis sa-i scrie o scrisoare deschisa vedetei, in care o critica pentru momentele considerate exagerate de la show-ul de vineri seara: „Si pentru ca nu era de ajuns, trebuia sa te dai si mai mult in spectacol si sa il pupi pe scena pe unul dintre participantii la acest show. Stim deja, draga Mihaela, cat de mult iti place… sa fii adorata, ca sa nu zic altceva. E cumva firesc ca atunci cand te simti batrana (pentru ca nu esti chiar atat de batrana, tu doar te simti), sa vrei sa fii adorata de toti barbatii din jurul tau. Dar serios acum, nu era nevoie sa faci asta intr-un show de acest gen, difuzat la o ora la care se uita si copii. Esti penibila! Cu stima, o tipa tanara, careia nu poti sa ii zici ca este grasa!”, a scris bloggerita Adriana Sandru scrisoarea. 

Mihaela Radulescu a replicat subtil la criticile primite pe pagina sa oficiala de Facebook: "Oare puteti sa ne sustineti, sa ne incurajati sau sa ne criticati, dar civilizat si cu omenie? Seara buna mai departe! P.S. Toata viata am facut emisiuni in direct, asa ca e prima data cand ma uit la mine. Nu sh (nu stiu - n.r.) ce sa zic de Raduleasca:)))))), dar emisiunea-i tare faina! Bravo, echipa!"

Reguli noi la "Romanii au talent" 

Cu patru juraţi, şi regulile concursului au suferit modificări în ceea ce priveşte selecţia talentelor. Astfel, concurenţii care primesc patru "Da" din partea juriului merg mai departe în competiţie, la fel întâmplându-se şi cu trei "Da" obţinuţi. În cazul în care există doi "Da" şi doi "Nu", concurentul merge mai departe doar în cazul în care un jurat îşi va schimba votul "Nu" în "Da". În situaţia în care acesta nu este convins de prestaţia şi talentul concurentului şi decide să îşi păstreze votul "Nu", concurentul va părăsi lupta pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro.

O altă noutate a fost reprezentată de apariţia steluţelor albastre "Românii au talent". Acestea nu garantează trecerea concurenţilor în semifinale, însă îi recompensează pe cei care primesc trei sau patru "Da" din partea juriului şi reuşesc să treacă în următoarea etapă eliminatorie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului