Showbiz

#munte #weekend #dani otil #mihaela radulescu

Mihaela si Dani, senzatii tari la munte

Pasionati de sporturile extreme, Mihaela si Dani si-au gasit o noua ocupatie cu care isi umplu timpul petrecut impreuna, departe de zgomotul orasului. Cei doi petrec clipe de neuitat la munte, nu la un hotel de lux , ci la cort .

Cel putin o data pe saptamana, Mihaela si Dani parasesc garsoniera conjugala pentru a merge la munte. Apropiati ai cuplului au dezvaluit ca cei doi sunt innebuniti dupa sexul in mijlocul naturii, sustine ATAC

Cuplul prefera aerul rece si revigorant de munte si uita de luxul hotelurilor pentru a sta la cort. De cand a inceput relatia cu Dani Otil, Mihaela a devenit din ce in ce mai putin mofturoasa, simtindu-se bine in garsoniera lui si chiar la cort in creierii muntilor. 

Din pacate, iesirile din capitala ale celor doi nu dureaza foarte mult pentru ca duminica Mihaela are de prezentat emisiunea care a consacrat-o si Dani trebuie sa se refaca pentru matinalul de luni.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului