Showbiz

Miki renunta la licenta pentru Marc Anthony

Cantareata a iesit la inceputul acestei veri din randul studentilor. Dupa ce a terminat cursurile facultatii de Pedagogie Muzicala, la Spiru Haret, Miki a ramas "datoare" sa-si dea licenta , povesteste Cancan.

In ciuda faptului ca s-a pregatit intens pentru examen, nu a fost nevoie decat de o secunda pentru a renunta sa-l sustina. In momentul in care a aflat ca Marc Anthony va sustine un concert in Milano, pe 1 iulie, toate planurile i-au fost date peste cap.

Roscata a decis pe loc ca va merge in Italia la spectacol, chiar daca acesta se suprapune cu data de examinare pentru obtinerea licentei. Pentru ca Marc Anthony este idolul ei si ocazia de a participa la unul dintre show-urile lui s-a ivit pe nepusa masa, Miki a decis sa-si amane licenta pentru anul viitor, in februarie.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare