Showbiz

#mirela boureanu #vedete emisiuni #vedete copii

Mirela Boureanu Vaida se intoarce pe sticla!

Mirela Boureanu Vaida se intoarce pe micul ecran! Indragita prezentatoare de la Antena 1 a lipsit o vreme indelungata, dupa ce a nascut cel de-al doilea copil. Insa a primit o oferta de nerefuzat, asa ca in curand va aparea din nou pe postul care a consacrat-o. 

Dupa ce si-a luat concediu pentru nasterea lui Vladimir, locul Mirelei la emisiunea Mireasa pentru fiul meu a fost ocupat de Paula Chirilă, dar show-ul nu s-a mai bucurat de același succes și aceleași audiențe, drept dovadă că este posibil să se termine mai devreme. Fanii au înaintat petiții pentru concedierea Paulei și au militat online pentru revenirea Mirelei, dar acest lucru nu s-a întâmplat, scrie Click.ro.

Cu toate acestea, există și o veste bună. Oficial, Mirela Boureanu Vaida revine pe micul ecran, tot la Antena 1, într-o emisiune care are ca subiect principal tot dragostea. Este vorba despre o nouă producție, "2 k 1", în care este testată compatibilitatea unor cupluri, mai scrie sursa citata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare