Showbiz

#ruby #oana roman #gafe vedete #situatii jenante # Roberto Cavalli

Momente penibile din viata vedetelor. Tu ai mai iesi din casa dupa asa ceva?

Vedetele sunt expuse, cu sau fara voia lor, unor momente de-a dreptul jenante in timpul aparitiilor publice. Si cum obiectivul camerelor de fotografiat este mai tot timpul pe ele, iata cateva instantanee dupa care cu greu ti-ar mai veni sa iesi din casa.

Ruby





Cantareata Ruby este de departe protagonista uneia dintre cele mai mari gafe din ultima perioada. La gala Premiilor ZUMA, artista a venit cu un tampon in sutien! Isprava a iesit la iveala dupa ce Ruby a cantat si a dansat pe scena, iar tamponul buclucas ascuns subtil in cupa de la sutien a alunecat si s-a oprit cativa centimetri mai jos. Nimeni nu ar fi observat, insa topul alb, din dantela transparenta, a dat-o de gol pe artista. Momentul penibil nu a fost ratat de paparazzii wowbiz, care l-au si imortalizat.

CITESTE SI:

Iubirile secrete ale vedetelor. Iata cine a avut amanti!

Au plecat de la cratita si au ajuns vedete!


Oana Roman



De comentarii acide a avut parte si o fotografie a Oanei Roman "scapata" de un fotograf pe internet. Imaginea in care Oana, insarcinata in luna a noua, isi arata burta de gravida a fost surprinsa inaintea unui shooting la care aceasta se pregatea sa participe impreuna cu sotul sau.

Oana sustine ca nu si-a dat acordul ca imaginea sa fie folosita, insa chiar si asa fotografia a ajuns sa fie facuta publica. "Aceasta poza controversata a fost pur si simplu o proba pentru a ne decide cum incepe aceasta sedinta foto. Deranjant este ca la aceasta poza au comentat multi barbati, dar si cateva femei, care habar nu au ce inseamna sa porti un copil in pantece timp de noua luni", a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro.

Dani Otil




Dani Otil, iubitul Mihaelei Radulescu, a surprins o tara intreaga in urma cu mai bine de trei ani, cand a aparut la un eveniment cultural imbracat intr-o pereche de jeansi din care iesea in relief un penis care nu era al lui.

Blugii prezentatorului TV au starnit reactii dintre cele mai diverse in randul persoanelor publice si, cu precadere, al designerilor de la noi. Unii au considerat aparitia drept nonconformista, altii l-au taxat spunand despre costumatie ca este una de-a dreptul porno.

Roberto Cavalli



Insa vedetele de la noi nu sunt singurele expuse unor situatii jenante. Una dintre ele ii apartine designerului italian Roberto Cavalli care, dupa ce a facut plaja in Sardinia, a vrut sa isi curete pielea de apa sarata si i-a cerut ajutorul iubitei sale, cu 50 de ani mai tanara, care l-a ajutat sa se spele pe spate, dar si in zonele intime. Momentele au fost surprinse de paparazzi.

Sursa foto: stirile.rol.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului