Showbiz

#prezentare de moda #manichiura #monica columbeanu

Monica Columbeanu, de la cratita pe podium

Monica Columbeanu pune familia pe primul loc. Sotia lui Irinel a urcat pe podium la o prezentare de moda cu unghiile neingrijite. Motivul invocat a fost faptul ca tocmai a spalat vase acasa.

Doamna Columbeanu a socat audienta in penultima zi a galei de moda la terasa Bonton din Herastrau. Monica a aparut pe podium cu lacul sarit de pe unghii si a prezentat mai multe tinute elegante.

Cu Rolexul la mana, Moni nu a parut deloc deranjata de starea unghiilor ei. Ea a explicat ca s-a grabit sa ajunga la prezentare dupa ce si-a indeplinit datoriile de gospodina .

"Nu am mai apucat sa imi fac unghiile dupa ce am spalat vasele acasa si am venit asa", a declarat Monica Columbeanu pentru Cancan.

Moni a avut in schimb mare grija de telefon, pe care l-a luat cu ea pe scena ascuns in toate tinutele. Pana la sfarsitul serii l-a ascuns atat de bine, incat a petrecut ceva timp in cautarea lui.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului