Showbiz

# dan silviu boerescu #vedete intern #fiica monica gabor #mr. pink #irinel columbeanu #monica gabor

Monica Gabor, in suferinta! Transformare uimitoare

Monica Gabor nu este ceea ce pare, este concluzia la care a ajuns Dan Silviu Boerescu, cel de al carui nume se leaga revista Playboy si care si-a lansat de curand cartea "Confesiunile unui bucatar pervers".

In urma cu doi ani ce doi s-au intalnit pentru o sedinta foto. In plin scandal, Monica era preocupata de starea fetitei sale, Irina, care a ramas in cele din urma in Romania. "Monica era marcată că nu poate să obţină fetiţa şi o deranja că lumea o condamna pentru faptul că nu vrea să ia fetiţa la ea, însă în realitate nu putea sa ia fetiţa. Procesul cu Irinel, mai multe detalii despre cazul lor nu ştiu, dar era foarte palidă, nu arăta bine", a declarat Dan Boierescu, pentru Spynews.ro

"Avea un aer trist şi preocupat. Slăbise foarte mult. Am încercat să o întreb ce se întâmplă. A făcut doar un gest de lehamite cu mâna şi a spus: “-Nu ai cum sa intelegi, sunt legată de maini şi de picioare! Era foarte educată, noi am ales ca tema pentru shooting să fie Ana Karenina. În alea două zile, înainte de shooting, Monica a  citit cartea. M-a imrpesionat, faţă de cum o ştiam era alt om. Monica ascunde multe secrete întunecate şi nu cred că trebuie să fie condamnata pentru asta. Pare un om obosit", mai relateaza sursa citata. 

Aceeasi impresie a avut-o Boerescu si cateva luni mai tarziu, cand cei doi s-au intalnit pentru a filma un episod din emisiunea "Bucatarescu". "E altă femeie, s-a schimbat foarte tare. (...) Îmi spunea că în America citeşte în engleză ca să înveţe limba bine. Acorda timp dezvoltării personale. A vrut să se autodepăşească şi a reuşit, s-a cizelat în Bucureşti, acolo (n.r. America) a avut alt răgaz şi citeşte foarte mult", a declarat Dan Boierescu, pentru Spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului