Showbiz

#andreea marin #adoptii #showbiz #monica gabor #vedete intern #copii infiati vedete

4 vedete si copiii lor secreti

In urma cu patru ani, fosta doamna Columbeanu promitea cu zambetul pe buze tuturor celor care aveau urechi sa o asculte ca va avea grija ca de ochii din cap de un baietel abandonat intr-o casa de copii. 48 de ore a durat minunea, iar mama de suflet s-a transformat in mama vitrega.

"Nu l-a mai vrut"

In urma cu 4 ani, pe vremea cand inca era casatorita cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, Monica i-a promis marea cu sarea unui baietel de doar 3 ani. Diva de la Izvorani isi luase angajamentul, ce-i drept, verbal, ca se va ocupa indeaproape de Alex Gabriel, de la Centrul de Plasament Jiului, din Bucuresti.

"O sa am grija sa nu-i lipseasca nimic lui Alex si, in primul rand, ma refer la dragostea parinteasca", le-a spus ea jurnalistilor, lansand chiar afirmatii cum ca ar avea de gand sa il si adopte.

Potrivit libertatea.ro, doar un weekend au durat sentimentele materne ale Monicai. Dupa doua zile petrecute in raiul de la Izvorani, micutul s-a intors la centrul de plasament, iar "mama adoptiva" a disparut cu totul din viata lui.

Mihaela, fiica omului de afaceri Stefan Cristofor, cel care a intermediat intalnirea dintre Monica si Alex, isi aminteste de acest episod. "Ea (Monica Gabor - n.r.) a vrut atunci sa petreaca un weekend cu baietelul. Insa copilul nu s-a putut adapta. Seara, cand ea a vrut sa-l culce, el a inceput sa tipe si nu a putut adormi. A doua zi l-a dus inapoi, la centrul de plasament. S-a speriat de reactia copilului, care urla efectiv. Nici nu s-a mai pus problema adoptiei la distanta, deoarece ea nu l-a mai vrut", a declarat Mihaela Cristofor pentru libertatea.ro.

CITESTE SI:

Sotia lui Mihai Petre, salariu urias la Antena 1! Iata ce trebuie sa faca...

Vesti despre starea de sanatate a lui Schumacher! Sotia e optimista


Andreea Raicu si Andreea Marin, exemple pozitive

Sursa foto: unica.md

In urma cu 7 ani, Andreea Raicu a infiat la distanta o fetita de la Centrul de Plasament "Sfanta Macrina", iar acum 4 ani, impreuna cu Maria, fetita "adoptiva", a botezat un copil sarman.

Sursa foto: wowbiz.ro

Cu suflet mare s-a dovedit si Andreea Marin, care a infiat, tot la distanta, doi copii saraci, unul din Niger si unul din China. "Zana" le trimite periodic bani si se implica, chiar daca de la distanta, in dezvoltarea lor.

Sursa foto: libertatea.ro

Si Catalin Botezatu are grija de un baietel din Indonezia.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare