Showbiz

#pamela anderson #johnny depp #hulk hogan #vedete norocoase #showbiz #vedete extern

Noroc cu caru'. Vedete care au ajuns celebre din intamplare

Ieri erau oameni simpli, iar astazi ii cunoaste o lume intreaga. Multe dintre vedetele autohtone au ajuns celebre dintr-o pura intamplare. Iata cinci dintre povestile celor pe care i-a lovit norocul peste noapte.

 

Hulk Hogan



Il cunoastem cu totii pe Hulk Hogan, cel care si-a construit cariera cinematografica pe baza celebritatii sale din ringul de wrestling. Pana sa ajunga luptator, Hogan era doar un simplu basist intr-o formatie. La unul dintre spectacole, Hulk Hogan a fost observat de o trupa de wrestleri, care l-au recrutat, si asa a ajuns sa faca performanta.

CITESTE SI:

3 minciuni sanatoase care iti granteaza o casatorie de durata

Emisiunea care va inlocui "Dansez pentru tine"

10 celebritati care au obsesii si fobii


Steven Seagal




Cei mai multi il cunosc pe Steven Seagal de pe urma rolurilor in care a interpretat personaje dure. Insa putini stiu ca, in urma cu 30 de ani, instructorul de aikido Steven Segal habar n-avea ca va deveni vedeta de cinema. Intamplarea fericita pentru el a facut ca la unul dintre cursuri sa se inscrie si Michael Ovitz, unul dintre cei mai cunoscuti agenti de la Hollywood. Seagal a fost adus la studiourile Warner, i s-a dat oferit un rol si asa a devenit un actor de talie mondiala.

Pamela Anderson




Cine ar putea uita rolul pe care Pamela Anderson l-a jucat in "Baywatch"? Insa contrar a ceea ce s-ar putea crede, nu acesta a fost rolul care a propulsat-o. In tinerete, Pamela a lucrat ca instructor de fitness in Vancouver. Pentru ca era extrem de senzuala, Pam a ajuns imaginea unei marci de bere. In timpul unei partide de fotbal, chipul ei a fost proiectat pe un ecran imens, fapt care a starnit un ropot de aplauze. De acolo a fost doar un pas pana cand Pamela sa pozeze pentru Playboy.

Johnny Depp



Johnny Depp a renuntat la scoala la varsta de 15 ani sperand sa devina cantaret rock. A devenit preocupat de actorie insa abia dupa o vizita in Los Angeles cu fosta sa sotie, care i l-a prezentat pe Nicolas Cage. Asa si-a facut debutul in "A Nightmare On Elm Street", in 1984.

Ion Haiduc




Avem si noi actorii nostri ajunsi vedete de cinema din intamplare. Unul dintre ei este Ion Haiduc. Actorul povesteste ca mama sa ii platea meditatii la anatomie ca sa il pregateasca la medicina, insa prin clasa a X-a s-a inscris la un curs de teatru, si asa a ajuns sa dea peste o mare actrita care i-a insuflat dragostea de film. Pana acum, Ion haiduc a jucat in peste 50 de productii cinematografice.

Sursa foto: infomm.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare