Showbiz

# futuna timisoara #kamelia

O cantareata cunoscuta, prinsa de furtuna care a devastat Timisoara. Marturii si imagini cutremuratoare

Furtuna care a devastat Timisoara si a ucis 8 oameni a fost suprinsa in imagini cutremuratoare si de artisti care se aflau in centrul orasului cand a izbucnit urgia. Kamelia povesteste inca ingrozita cum a fost inconjurata de scaune care zburau in toate directiile.

Kamelia, o indragita cantareata din tara noastra, cunoscuta datorita pieselor interpretate alaturi de Puya, dar si a piesei "Amor", care are pe YouTube aproximativ 60 de milioane de vizualizari, a fost prinsa de furtuna care a lovit ieri vestul tarii. "Am fost prinsa de furtuna chiar in centrul Timisoarei. A fost nebunie, iar ieri nu am avut curent, dupa ce natura s-a dezlantuit. A fost incredibil cum s-a schimbat vremea in maximum 60 de secunde", a spus Kamelia.

Artista a reusit sa imortalizeze momentul si a postat pe pagina ei de Facebook filmulete si fotografii realizate inainte si dupa furtuna. "Cand a inceput sa baga vantul, am fugit la masina, iar apoi au inceput sa zboare scaunele de la terase si sa cada acoperisurile de la case", a mai spus Kamelia. 

Opt persoane au murit ieri, in urma unei furtuni care a devastat Timisoara si vestul tarii. Alte 145 de persoane au fost ranite in urma acestui fenomen care a luat prin surprindere atat oficialii, cat si localnicii, neavertizati de ce urma sa se intample. 

CITESTE SI: 

Romania, lovita de o tornada? Ce spun meteorologii

Prognoza meteo pentru iarna 2017-2018 Temperaturi de primavara in octombrie, ger naprasnic in decembrie




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului