Showbiz

#iubita #pepe # raluca pastrama #divort cu scandal

Pepe vrea un copil cu Raluca Pastrama

Pepe incearca sa-si refaca viata sentimentala dupa divortul cu scandal din primavara anului trecut. Cantaretul are o iubita noua, pe nume Raluca Pastrama , si este dispus sa aiba cu copil cu aceasta.

Sunt impreuna de cateva luni, dar se cunosc de ani de zile. Pepe a dezvaluit, in emisiunea 'Conferinta de presa' de la Antena 2, ca o cunoaste pe Raluca Pastrama de cand aceasta era doar o copila. Acum are 20 de ani, conduce masini de fite si nu vrea sa apara in presa.

Latin lover-ul a fost cucerit de simplitatea Ralucai si spune ca i-ar placea ca tanara bruneta sa devina mama copilului sau.

'Raluca m-a cucerit prin simplitatea ei. Mi-a zis ca nu este genul care sa vrea sa apara in presa, sa iasa in evidenta. Pentru anul 2012 imi doresc foarte mult un copil, vreau sa-l tin in brate. Raluca Pastrama ar putea fi mama copilului meu', a declarat Pepe , potrivit click.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului