Showbiz

#preselectii vocea #vocea romaniei #adi despot

Prezentatoare TV, facuta praf de Adi Despot la Vocea Romaniei!

Adi Despot vrea sa se faca cu siguranta remarcat ca nou jurat la Vocea Romaniei. Cel putin asa pare avand in vedere atitudinea pe care acesta a avut-o fata de Alexandra Badoi, cea care a prezentat Rubrica Meteo la Antena 1 timp de 8 ani. 

Alexandra s-a retras din televiziune de curand, pentru a se ocupa de cateva proiecte personale, Unul dintre acestea se refera la pasiunea ei pentru muzica. Din pacate, Alexandra nu a impresionat juratii de la Vocea Romaniei, ba mai mult decat atat, l-a facut pe Adi Despot sa ii ofere o critica acida. 

”Eu sunt Adrian Despot. Am râs, am plâns, dar nu știam că poate să și doară. Pe tine nici auto-tune-ul nu poate să te salveze! Sunt sigur că te pricepi la orice altceva mai bine decât la muzică”, a declarat Adrian Despot într-un dialog cu Alexandra Bădoi.

Fosta vedetă de la Antena 1 a simţit cum îi fuge pământul de sub picioare la auzul avestor cuvinte. Ulterior, ea a revenit pe pagina de Facebook, unde le-a cerut apropiaţilor să o scuze dacă i-a dezamăgit. Reacţiile prietenilor au reuşit să-i mai ririce moralul, serios afectat după replicile acide ale juratului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului