Showbiz

#declin Pro TV #concedieri #showbiz #vedete intern #scandal pro tv #concedieri Pro TV

UPDATE Scandal-monstru in Pro TV. Angajatii au chemat politia si se pregatesc de greva!

Intregul departament de relatii publice al PRO TV a fost desfiintat astazi. Cei 10 angajati au fost scosi din cladire de firma de paza, dupa ce li s-au confiscat telefoanele de serviciu si li s-au inchis calculatoarele, anunta paginademedia.ro.
 

UPDATE: Potrivit informatiilor paginademedia.ro, intregul departament al Povestirilor Adevarate, impreuna cu realizatorul Dan Cruceru, a fost restructurat astazi. Echipa emisiunii era formata din 30 de persoane. 

De asemenea, directorul General al Pro TV a oferit si o explicatie pentru evenimentele de astazi: "Implementarea cu succes a noii strategii PRO TV, care are ca scop intarirea pozitiei de lider pe piața TV din Romania, necesita un proces de regandire organizationala. (...) Pentru noi, eficienta nu inseamna reducerea costurilor cu orice pret, ci reorganizarea lor si realizarea investitiilor intr-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sunt vizibile si importante pentru telespectatorii nostri. Iar aceasta abordare va fi implementata cu ajutorul celor mai buni, talentati si dedicati oameni din echipa noastra”, a declarat Aleksandras Cesnavicius pentru paginademedia.ro.

CITESTE SI: Divort la Casa Alba? Obama, surprins in tandreturi cu...

Pe ce au cheltuit "vocile Romaniei" banii din concurs

Atunci angajatii de la departamentul de PR au chemat politia. Ei sunt cei care se ocupau de comunicarea pentru toate posturile detinute de PRO TV SA – PRO TV, Acasa TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar si posturile de radio.

Cei care au semnat decizia de concediere se pregatesc de protest in fata televiziunii, anunta reportervirtual.ro. De cateva luni incoace, scandalurile se tin lant la Pro TV, dupa ce mai multe vedete au parasit trustul in favoarea altor posturi concurente.

Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare