Showbiz

#monica columbeanu #showbiz #mr. pink #viata Monica Columbeanu

Sechestrata in SUA! Cum reuseste Monica Columbeanu sa cada mereu pe mana baietilor rai

Trista si nefericita. Cel putin asta povestesc prietenii Monicai Gabor, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, despre viata pe care modelul o duce in America, alaturi de iubitul ei, miliardarul Mr Pink. N-ar fi prima data cand Monica iese "sifonata" de pe urma relatiilor sale.

Sechestrata in locuinta de lux din America?

O prietena apropiata a declarat pentru raportmonden.ro ca Monica nu duce nici pe departe viata luxoasa si lipsita de griji pentru care o invidiaza multa lume. Ba chiar ar fi mai tot timpul sechestrata in locuinta din Los Angeles, iar atunci cand iese din casa trebuie sa aiba acordul partenerului sau, Mr. Pink.

Prietena citata sustine ca a aflat chiar de la Monica faptul ca de fiecare data cand pleaca undeva este insotita si supravegheata atent de unul dintre oamenii afaceristului chinez.

"Monica mi-a spus ca de Irinel Columbeanu a scapat usor, dar de Mr. Pink nu o sa mai scape vreodata. Ea va fi libera doar cand acesta se va plictisi de ea. Iar daca ii iese din cuvant, risca sa dispara definitiv, sugerand ca isi poate pierde chiar si viata. Traieste intr-un permanent stres acolo, desi ea afiseaza o viata plina de bunastare si de huzur. Aceasta este doar o aparenta. Monica este foarte nefericita in Statele Unite, traieste ca intr-o inchisoare si, din pacate, ea nu se va mai putea intoarce in Romania ca femeie libera", ar fi povestit prietena Monicai, potrivit raportmonden.ro.

Vedeta i-ar fi spus prietenei sale din Romania ca ii ieste foarte dor de Irinuca, dar ca Mr. Pink nu o lasa sa vina in tara pentru a-si vizita copila.

CITESTE SI:

Barbati sexy si priceputi la gatit. 5 vedete talentate in bucatarie

Vesti imbucuratoare despre starea lui Michael Schumacher


Barbatii au ridicat-o, barbatii au coborat-o

Monica a devenit cunoscuta in 2005, cand a devenit iubita omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi s-au casatorit in 2006, dupa ce fotomodelul a implinit 18 ani. Patru ani mai tarziu, casnicia celor doi a inceput sa scartaie, iar in 2011 au divortat. A urmat un intreg scandal pentru custodia fetitei pe care Monica si Irinel o au impreuna, cu amenintari si schimburi acide de replici. Intr-un final, Monica a renuntat de bunavoie la custodia fiicei sale, Irina, in favoarea omului de afaceri.

Un alt barbat de pe urma caruia Monica pare sa fi avut de suferit este Dinu Damaschin, "tatal adoptiv" al fotomodelului. Monica l-a acuzat pe Damaschin ca a primit 1.000 de euro de la un "client" cu care a obligat-o sa intretina relatii sexuale, desi era virgina.

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului