Showbiz

# familie halep #iubit Simona Halep #simona halep

Simona Halep a facut anuntul: "Vreau mai multi copii!"

Simona Halep, proaspat ajunsa numarul 1 in clasamentul WTA, este fericita. Desi inca nu a castigat un Grand Slam, provocarea carierei ei, spune ca va munci in continuare din greu pentru a-si pastra locul in clasamentul mondial. Desi imbatabila Serena Williams a renuntat pentru o scurta perioada la tenis pentru a-si intemeia o familie, Simona spune ca planurile ei personale sunt puse in asteptare.

Simona Halep, care abia a implinit 26 de ani, nu vrea să se gândească la tenis ca la domeniul trecutului, dar atunci când se va lăsa vrea să-şi întemeieze neapărat o familie. Sportiva a mărturisit că a făcut foarte multe sacrificii ca să ajungă aici, lucruri care nu se văd decât „în spatele cortinei”. „Nu ştiu dacă toţi putem fi numarul 1, însă acolo în top poţi să ajungi cu siguranţă dacă munceşti şi crezi în tine. Au fost momente foarte grele pe toată durata acestei cariere, încă nu s-a terminat, aşa că nu vorbesc la trecut (...) Îmi doresc o familie fericită şi destul de mulţi copii, dar să vedem când o să mă las de tenis”, a spus Simona Halep pentru Antena Stars.

Daca ne gandim la Serena Williams, aceasta a facut o pauza in cariera tocmai pentru a face un copil. Sportiva, care a ocupat cel mai mult timp locul 1 in clasamentul WTA, are 36 de ani si va reveni in curand in competitii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare