Showbiz

#Cornel Gales #ileana ciuculete

Sotul Ilenei Ciuculete recunoaste: "Am inselat-o, ea stia!"

Desi durerea afisata de Cornel Gales la inmormantarea Ilenei Ciuculete a induiosat o tara intreaga, acesta pare ca si-a revenit destul de repede si a fost deja vazut cu alte femei. Acest lucru vine ca o completare a unei declaratii socante a sotului indragitei cantarete, si anume ca acesta ar fi inselat-o oricum pe Ileana in timpul casniciei. Mai mult, regretata artistia stia despre indiscretia lui Cornel Gales.

"Da, am inselat-o pe Ileana. Ea stia. Am o relatie cu doamna Viviana. Am o relatie profesionala. Doliul se poarta in suflet, nici nu ai voie dupa 40 de zile. Eu sarut mana femeilor, asta e un gest nobil. O cunosc de cateva luni. Cand problemele s-au acutizat mi-au sarit in ajutor mai multe femei de afaceri din lume, am refuzat multe propuneri pentru ca nu mi se potriveau. Sunt cateva luni de cand sunt angajat aici. Nu aveam cum sa o cunosc de pe vremea cand traia Ileana, eram foarte ocupat. Nu credeam ca mai exista femei asa puternice, este o femeie pregatita profesional si personal. Nu este casatorita, ci divortata. Este o femeie de afaceri care a reusit sa ma echilibreze psihic. In aceaste infotripuri, ne cazam la hotel, uneori ne cazam intr-un apartament. Nu e tocmai placut sa stai cu sefa, mai mergi la toaleta! Este un bun psiholog. E o femeie foarte puternica. Nu vezi ca exista o apropiere? Inima imi bate mereu cand o vad pentru ca e sefa", a declarat Cornel Gales, aseară, în cadrul emisiunii Wowbiz. 

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie. Artista ar fi făcut o ciroză galopantă izvorâtă dintr-o hepatită C despre care nici nu știa și a decedat la spital, în brațele soțului ei. Iubita interpretă de muzică populară avea 59 de ani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare