Showbiz

# canicie oana roman #divort Oana ROman # divort vedete #oana roman

Sotul Oanei Roman: "E prostia mea, recunosc!" Marturii despre casnicie si problemele celor doi

Sotul Oanei Roman recunoaste ca unele probleme din casnicia sa i se datoreaza. Sa fie varsta si cheful lui de distractie? Anturajul? Cert este ca Oana Roman nu a suportat multe dintre iesirile junelui sau sot si asta a contribuit la ruptura si separarea celor doi. Fie aceasta si temporara. 

Una dintre problemele Oanei Roman este ca sotului ei ii cam place distractia. Poate putin prea mult, astfel incat se simte pusa in situatii incomode, aceasta fiind recunoscuta pentru prezenta ei discreta si eleganta la evenimentele mondene. Asa ca atunci cand Marius se da in stamba, nu se simte deloc bine. Este si cazul petrecerii de cununie dintre Gabriela Cristea si Tavi Clonda, din 2015, cand sotul Oanei a rivalizat cu animatoarele petrecerii si a facut show. 

“De multe ori, cand am cu cine, mai fac petreceri si cate trei zile. Asta e, e prostia mea si recunosc. Eu fac asta pentru ca tot ce mi se reproseaza tin pentru mine, nu refulez. Sunt lucruri de la ea, de la apropiati, de la multi. Asta m-a facut sa ma mut la Pitesti. Este o separare pe care eu o consider ca o pauza intre noi doi”, a spus barbatul la emisiunea wowbiz, de la Kanal D.

Pauza pare ca s-ar fi terminat pentru Oana Roman si sotul sau, care au plecat intr-o escapada romantica la Cannes, in Franta.

 

„Am ajuns in locul pe care il iubesc cel mai mult. Ne-au intampinat mandarinii si lamaii. incercam sa ne deconectam si sa ne redescoperim. O saptamana doar pentru noi", a scris Oana Roman pe Facebook. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare